Parović: Još nije vreme za konačno rešenje o KiM

Ostavite komentar


  1. A, predlog Parovica je da cekamo Sta da cekamo? Koga? Sta ako situacija u svetu bude jos nepovoljnija po nas? Kako su prosli cetnici u WW2, samo zato sto su imali dieju da cekaju da se rat resi tamo negde?

  2. A kada će to oni ostati bez zaštite Amerike i NATO-a, dokle se to još mora čekati. Što više čekamo situacija za Srbe bi mogla biti još teža, ne možemo ih ostaviti kao političke taoce.

    1. Gospodin Parović je 2016 osvojio impozantnih0,5 % glasova na izborima.Baš me čudi da ga nisi primetio do sad.

    2. Gospodin Parović je jedan klasični politikos. Na vlast je prvi put došao groz Dveri (tada su još mislim bili pokret a ne stranka) iz kojih je sa svojim saborcima u Novom Sadu ekspresno izašao (izbačen?) pošto centrala nije htela saradnju na lokalu sa SNS a Parović je to jako želeo. U toj vlasti su bili godinu-dve i za to vreme su gledali da se uglave u svaku donaciju/budžetsku potrošnju koja je bila pod njihovom nadležnošću. Koliko se sećam držali su neku upravu za kulturu i medije ili slično i na njihovom konkursu su gomilu para podobijale organizacije koje su osnovane mesec dva pre raspisivanja konkursa (ako grešim nek me slobodno neko ispravi). Onda su došli izbori 2017 i on je osvojio 0,44% glasova (825 ukupno) za šta mi još uvek nije jasno kako je uspeo tako puno da osvoji. Što se tiče političke sudbine gospodina Parovića imamo 2 mogućnosti: prva je da padnu u zaborav, druga je da postanu kao novosadski SPO za koga niko ne glasa ali je uvek u graskoj vlasti. Doslovno.

      Iskren da budem ni meni nije jasno zašto je Danas ustupio ovoliki prostor ovakvom sagovorniku. Ako je u pitanju želja da se u dijalogu čuju sva mišljenja smatram da postoje pojedinici/organizacije koje zastupaju slično mišljenje koje je u članku izneo gospodin Parović ali su mnogo dosledniji u zastupanju istog – ne odreknu se svega onoga šta su zagovarali pri prvoj ponudi da dobiju parče vlasti. Džaba velika vizija ako se od nje lako odustaje.

  3. Ја се углавном слажем са Паровићем! Нисам све ово исчитала али верујем да говори логичне ствари! Жао ми је што Србија не формира респектабилну десницу чији би глас могао да се чује и у скупштини и предлажем господину Паровићу да поради на томе! Све државе имају своје патриоске странке, а у Србији је десница у фронцлама! Свако води своју политику!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.