Parović: Samo kompletni idiot može da priča o diverziji u TENT-u 1Foto: Beta/BRANISLAV BOZIĆ/MO

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović ocenio je danas da samo „kompletni idiot“ može da tvrdi da je do sloma elektro-energetskog sistema došlo zbog navodne diverzije u Termoelektrani „Nikola Tesla“.

„Sa punom odgovornošću izgovorene reči smatram da bi samo kompletni idioti mogu da pričaju o diverziji, a još nije smišljena dijagnoza za one koji naređuju istragu tim povodom. Doduše, već smo imali situaciju da BIA i policija istražuju odron brda u Grdeličkoj klsuri tako da nas ništa više ne može iznenaditi u državi koja je svedena na kombinaciju Diznilenda i Svazilenda“, naveo je Parović u pisanoj izjavi.

Parović je podsetio da na kopovima uglja, u stovarištima, kod kotlova i u samoj elektrani radi ukupno više hiljada ljudi pa bi svaka zavera i diverzija morala da uključi sve njih i da traje više meseci.

„To dalje znači kako će rudari, bageristi, električari, inženjeri i drugi zaposleni da budu izloženi policijskim ispitivanjima i drugoj šikani samo da bi se prikrila svesna Vučićeva namera da uništi elektroenergetski sistem Srbije“, dodao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari