„Ruski spavači su probuđeni i to svi znaju“: Sagovornici Danasa o situaciji na severu Kosova

Ostavite komentar


  1. Ajde što su ruski spavači na Kosovu probuđeni, nego šta ćemo sa američkim abonentima u Beogradu koji pate od nesanice?

  2. Znaci krivi su Rusi zato sto albanci maltretiraju hapse prebijaju siluju i ubijaju Srbe?

  3. Gospodine Janjiću, o čemu vi pričate? Mislite da uloga profesionalnog komentatora podnosi svaku proizvoljnost o ovako ozbiljnim pitanjima? Doprinosite opštoj zabuni i šaljete netačne i opasne poruke. Ako imate konkretne dokaze za vaše vrlo ozbiljne tvrdnje onda navedite izvore, ako ih nemate niste bolji od bilo kog dežurnog kvazi analitičara koji daje površne i proizvoljne komentare, što je vrsta koja je naročito štetna u javnom prostoru, pogotovo ako se predstavlja kao autoritet. Jednako štetno i opasno kao i tabloidi, jer to nije novinarstvo već proizvoljno pabirčenje rekla-kazala

  4. Kao i u prethodnih 12 godina i sada su se dve strane dogovorile da miniraju sporazum.

  5. Глупост, увек и свуда су Руси, ето среће да је тако. Једини излаз је одбацити Брисел и све њихове споразуме, захтевати поштовање резолуције 1244 и повратак у надлежност УН.

  6. Ko god se od bivsih YU republika oslobodio uticaja Beograda, doziveo je prosperitet, integracije u EU/NATO i ima mir. To zeli i Kosovo.

  7. Ne razumem, sta smo ocekivali kada smo bojkotovali izbore? Kurti nije korumpiran kao oni drugi albanski politicari i vidi se da covek radi po njihovim interesovima. Kakva je to srategija bila nasih predsednika sa bojkotovima i ovih drugih stvari?

  8. Volio bih da vi novinari što pišete ovaj tekst živite pod uslovima koji trpe Srbi na Kosovu i Metohiji. Možda bi onda bili objektivniji.

  9. Ovom takozvanom analitičaru Janjiću bi preporučio.Otidji da živiš južno od Ibra I onda napravi analizu a ne pišeš što ti kažu oni koji te plaćaju.Rusi kriivi što se zemlja okreće.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.