Petković i Srbi sa KiM razgovarali o daljim koracima kako da im se omogući glasanje 17. decembra

Ostavite komentar


  1. Uslove za glasanje našeg naroda na Kosovu delu države Srbije treba da omogući i obezbedi onaj ko je zadužen za to a to su UMNIK i KFOR.

  2. Hoce silom da zabrani i da silom radi u tudjoj zemlji sta god zeli to nikuda nema niti postoji da prestane da silom dam sebi daje za svaka prava sto nema hoce silom sm sebi dati za prava sto nema u tudjoj zemlji da prestane da silom radi zeli sta god zeli to nema U tudjoj zemlji trebaju srbi da glasaju u svojoj su zemlji nema kurti nikakvih da silom radi sta god zeli niti da silom prekrsi svega dosta je bilo jer to pravo nema nema nikakvih prava da naredi za nista u tudjoj dosta bilo imaju prava srbi svojoj zemlji da glasaju to je njihovo pravo gde to ima da silom radi kurti silom sta god da prestane da silom u tudjoj zemlji radi sta god zeli nikakvog prava nema gde to ima !!!

  3. Petković je izvestio Srbe sa KiM o poslednjoj rundi dijaloga u Briselu i razgovorima koji su pokrenuti o izradi statuta Zajednice srpskih opština, kao i svim ostalim pitanjima o kojima Beograd pregovara sa Prištinom u okviru dijaloga.

    Na sastanku je, kako se dodaje, razgovarano i novčanoj pomoći, radnim mestima i daljim ulaganjima Srbije na prostor Kosova i Metohije, kao i „pokušajima Prištine da zabrani infrastrukturne i stambene projekte kao i različite vidove socijalne pomoći namenjene najugroženijem stanovništvu“. Nema nikakvih prava da pristina radi sta god zeli to je zlocin to vise nemoze dozvoliti dozvoli gde to radi silom u tudjoj zemlji nikakvog prava nemaju da sami daju za svaka prava sto nemaju i da prestanu da silom da rade sta god zele svega je illegalno zlocin to i se nemoze. dozvoliti nemaju nikakvog prava i da se silom vise u tudjoj zemlji ne provociraju imaju lazi i zlocine na gomili. dosta je bilo to je zlocin !!!

  4. Ovog trabanta koji manipuliše Srbima sa Kosova ukloniti sa te funkcije,od dvadeset reči izgovorenih devetnaest je kurti,toliko držati neukog na važnoj funkciji je dokaz da od glave riba s….

Ostavite komentar


Politika

Ričard Grenel

„Nevaspitani gospodine Grenel“: Marinika Tepić i Ričard Grenel ušli u raspravu zbog tvrdnji poslanice o „tajnim dogovorima“ Tačija i Vučića

Poslanica SSP-a Marinika Tepić i bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel ušli su u raspravu na mreži "Iks" povodom navoda ove poslanice da su bivši kosovski zvaničnik Hašim Tači i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posredstvom Grenela dogovarali ukidanje Međunarodnom suda u Hgu za zločine OVK nad srpskim stanovništvom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.