Petković: Organizovana akcija zastrašivanja Srba na KiM

Ostavite komentar


    1. Ako niste „šićko“, koji samo potvrdjuje ono što je neosporna činjenica, odnosno da se teror nad Srbima nastavlja nesmanjenom žestinom, onda ste jedan od ukletih Srba, kojima je najlakše da mrzi sebe, jer mu od te mržnje ne preti nikakva opsanost. To su takvi karakteri da čak, ni potajno ne smeju da oponiraju svojim silovateljima. Inače, ne slažem se u potpunosti ni sa Petkovićerm. Teror, u pravom smisli te reči, nad pravoslavnim življem odnosno, nad Srbima treaje čitav jedan vek. To su zločini monstruoznih razmera. Zločini, u kojima arnauti pokazuju nevidjenu strast, bez obzira da li se radi o silovanju, prebijanju ili oduzimanju života jednog „Škije“. Zar pre neki dan, kada je neko od gostiju na nekoj od TV počeo da iznosi primer jednog zločina u kome arnauti siluju četrnaestogodišnju devojčicu pred očima svoga oca a potom je kasape, prekinut jer, Bože moj, voditeljka nije mogla da podnese tako detaljan opis zverstva, pod parolom poštede i zaštite gledalaca. Zar mi, shodno tome nismo svojevrsni saučesnici u tim arnautskim zločinima? Zašto krijemo istinu, koja je dokumentovana još od vremena kada su Nušić i Rakić bili konzuli u Prištini?! Šta mi time postižemo? Da nas i dalje kolju siluju i proteruju? Zar nije prikladno, posle svega što smo doživeli izdati jedan „Almanah“ arnautskih zločina nad srpskim stanovništvom sa tačnim navodjenjem podataka, prevashodno o žrtvama, pošto su zločinci u većini slučajeva ostali „nepoznati“?! Šta mi ustvari radimo i šta hoćemo?! Da vodimo politiku zloupotrebljavajući patnje sopstvenih gradjana?!

  1. Mislio sam da od Marka Đurića ne može doći gori,kad ono dođe.Nije se ni ugrijao na mestu,a već dobio veto za odlazak na Kosovo.Sa takvima,život naših na Kosovu će biti sve teži i teži.

    1. Voleo bih da znate zašto je Marko Djurić bio toliko loš?! Ali siguran sam da ne znate pa neću insistirati na odgovoru. Baš me interesuje, kako su to naslednici M. Djurića krivi za, kako rekoste slbanski „veto“? Koji su to za Vas, „naši na Kosovu“? Da li su to Albanci ili1 neko drugi? Jer ti naši sigurno neće reći „ugrijao“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.