Petković: Vučić se uputio u Rašku zbog upada kosovskih oružanih snaga na sever Kosova

Ostavite komentar


  1. Vučić je jedna kukavica koja neće reagovati i da ubiju poslednjeg Srbina dole.

  2. Zašto u Rašku, nisu tamo upali? Neka ode sa „stubovima odbrane“, Radojičićem i Veselinovićem, na KiM da odbrane Srbe.

  3. Super sto je otisao, nek se ne vraca vise u Srbiju, nek ostane na Kosovu, tamo je potrebniji

  4. gospodo naprednjaci NATO na Kosovo je da brain Kosovu od drudge drzave,a policija radi svoj posao ko vi u srbiji kad ste uhvatili belivuka,srbi na sjever su puni oruzje policija ne moze bez oruzje da ide u sjever .nemate sto.da se dizite pripravnost jer skodi po vas

  5. Opet Vučić u predizbornoj kampanji. Samo neka je neki haos, on se time hrani. Obračun izmedju mafije i policije i on odlazi zaboga u Rašku i izjavljuje da je situacija „dramatična“.

  6. Ne razumem. Zasto ne online,video poziv, telefon i dr nego put pod noge i u Rasku? Da bi se videli uzivo,sta je poenta? Ako je trebalo negde da ide onda je to u KM a posto ne moze ne vidim razlog da sastance dok su ljudi dole na ulici i bore se goloruki. Meni to lici na neki marketing, kao dosao predsednik blizu administrativne linije. Time se kao dobija na tezini tog odlaska i sastanka. A ne moze da udje na Kosovo. Smesno!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.