Petkoviću zabranjen ulaz na Kosovo, s obrazloženjema da ugrožava zdravlje i bezbednost ljudi

Ostavite komentar


  1. Hoće li neko postaviti nekoga normalnijeg,pa da se ne dešavaju ovakve stvari.Ili je to zvanična politika,da se ima „izgovor“ za optuživanje drugoga zbog neuspeha.

  2. Znači Kosovo nije takozvana.. Svi koji sa svojim fašističkim izjavama ugrožavaju mentalno zdravlje naroda na Kosovu, po kratkom postupku nazad.

    1. MENTALNO ZDRAVLJE?! PA ZAR TOGA IMA DOLE? PROŽIVEO SAM JEDAN DEO ŽIVOTA NA KOSOVU I METOHIJI I SVE ŠTO SAM VIDEO JE BEDA, SIVILO, DIVLJAŠTVO, SILOVANJA I TEROR SVIH VRSTA. PETKOVIĆ NIJE MOGAO DA VAM UGROZI, TO MENTALNO ZDRAVLJE, NI PO KOJU CENU. OD TOGA STE DAVNO „OPERISANI“.

      1. Po komentaru se vidi da nisi nikad bio tamo.
        I ja sam bio skoro i sasvim je drugačija priča od te tvoje ps bede nema,sve je novo građeno žive pristojan život.

        1. Pošto si ti dobar poznavalac prilika na KiM, odmah pakuj kofere, ženu i decu za ruke, pa u Prištinu. Šteta je da ti protiče život u nepristojnim ulovima.

        2. Malo je grubo nastupio gospodin Knežević,ipak nije daleko od istine. Poslednjih godina sam desetak puta bio dole, volim da idem,i zbog svetinja,ljudi, prirode… To što se vide novi objekti uglavnom zidaju gastarbajteri ,toga ima koliko hoćeš i u drugim delovima Srbije,istok recimo,ali uz poneku poslovnu zgradu koju su izgradili stranci u Prištini , ostalo je na vrlo niskom nivou, zaposlenost,plate,penzije,otud to sivilo. Posle normalizacije odnosa Srbija aktivnije treba da se uključi u razvoj Kosova, novi auto put je korak u dobrom pravcu.

  3. Koliko jos godina ce ovi takozvani direktori i njihovi zamenici primati platu nizasta. Dokle ako Boga znate,malo vam direktora za saradnju sa Kinom i RF i njegovih 30 dzabalebarosa.

    1. Srbistanac, zar ne mozete da uzivate u toj svojoj novoj drzavi i krckate ogromno bogatstvo koje ste stekli, nego se bavite Srbijom? Pretpistavljam da svakodnevno komentarisete po medijima tog vaseg „eldorada“ i saljete predloge politicarima?!

  4. Malo je grubo nastupio gospodin Knežević,ipak nije daleko od istine. Poslednjih godina sam desetak puta bio dole, volim da idem,i zbog svetinja,ljudi, prirode… To što se vide novi objekti uglavnom zidaju gastarbajteri ,toga ima koliko hoćeš i u drugim delovima Srbije,istok recimo,ali uz poneku poslovnu zgradu koju su izgradili stranci u Prištini , ostalo je na vrlo niskom nivou, zaposlenost,plate,penzije,otud to sivilo. Posle normalizacije odnosa Srbija aktivnije treba da se uključi u razvoj Kosova, novi auto put je korak u dobrom pravcu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.