Petrović(SLS): Dijana Živić bar 50 puta stručnija od ministara koje je predložila Srpska lista

Ostavite komentar


      1. Izdaja A.Vucica koji se toliko trudio da formira „srpsku listu“ na tkz Kosovu sa tkz privremenim organima. Izdaja ministra vojnog Vulina,koji je preko brda i jaruga prelazio adminstrativnu crtu tkz Kosova, da bi tamo ostvario kontakt sa njemu dragim kosovarima.

  1. Kako samo nije sramota ovog Petrovica. Svima je jasno da je jedina kvalifikacije te devojke to sto je srpskinja i da Albancima treba statista u toj jeftinoj pozorisnoj predstavi. Devojka bez jednog dana radnog staza, nije ni fakultet zavrsila i eto je za ministarku? Sramota treba da bude .i Albanaca koji se koriste ovakvim pokvarenim metodama, pa ovo je Milosevic radio pre dvadeset i kusur godina sa „postenim Albancima“.

    1. Čekajte, a u našoj vladi nema ministara bez diplome, sa lažnim diplomama? Pa, predsednik države je bez dana radnog staža bilo gde? Ministri , guvernerka sa najblaže rečeno sumnjivim doktoratima, keramičari, vozači…Mogu da zamislim tek srpsku listu…

    2. PA EVO SAM SI REKAO „Sramota treba da bude .i Albanaca koji se koriste ovakvim pokvarenim metodama, pa ovo je Milosevic radio pre dvadeset i kusur godina sa „postenim Albancima“ A ZASTO NISTE SE BUNILI TADA KADA JE milosevic KORISTIO „POSTENI ALBANCIMA I STA SAD PA VIDIS DA I MI SMO NAUCILI NESTO OD VAS … !!!

  2. bez veze se pravdaš. ti koji veruju jednom đuriću ionako nisu sposobni da shvate niti će pročitati tvoju izjavu. ostalima je jasno da ste na nišanu „vođinih“ medija jer im „kvarite sreću“. Nema više reketiranja haradinaja i pravljenja kako niste u vladi ali ste ministar.

Ostavite komentar


Politika

U javnosti prepoznatljiv kao negator genocida u Srebrenici: Ko je Dejan Ristić, novi ministar za informisanje? 10

U javnosti prepoznatljiv kao negator genocida u Srebrenici: Ko je Dejan Ristić, novi ministar za informisanje?

U vremenu u kojem najveći deo političkog života u Srbiji trenutno obeležava navodna „neverovatna“ borba režima Aleksandra Vučića protiv izglasavanja rezolucije o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama, u kojoj se, između ostalog, osuđuje negiranje genocida nad Bošnjacima 1995. godine u Potočarima u javnom prostoru, režim Aleksandra Vučića, imenovao je Dejana Ristića, direktora Muzeja žrtava genocida (koji se ne bavi srebreničkim, već pretežno onim NDH nad Srbima u Drugom svetskom ratu) za ministra informisanja, a samim tim i svojevrsnog kontrolora narativa u ovdašnjem javnom prostoru.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.