Pismo šabačkih notara: Pogrešili su stranački aktivisti

Ostavite komentar


  1. Da li je posao javnih beležnika samo da uzmu pare ili da provere podatke koje overavaju. Ako su građani ti koji trebaju da provere svaki podatak zašta služe notari. Izgleda mi da su notari smišljena bagra koja treba da uzme ovom narodu pare, a da onda prvorođeni deli kako hoće kao da su njegove.

  2. Njihov posao je da provere napisane podatke. Nisu to uradili. Džabe pravdanje.

    1. Postovana, ovo prepucavanje izmedju Zelenovica i notara, samo kvari rejting g.Zelenovica. Nista mu ovo nije trebalo u predizbornoj kampanji.Mnogi ce to shvatiti kao njegovu slabost,a ne moc! Ako si pravi, onda progutaj zabu ( sto rece pok.Djindjic) i teraj dalje! Ovako, izigravati Kalimera u predizbornoj kampanji, sigurno ce biti kontraproduktivno! Zivi bili,pa videli-uskoro.

  3. Šapčani bracala PREIGRALI STE SE sami. A, nesto mi govori da ce i Sasa Paunovic imati slicnu situaciju. Mnogo manevara, malo vajde, za mrvicu vlasti. Lose odigran blef.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.