Kostreš: Plaća se cena politike „niko kao ja“

Bojan Kostreš, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine, za Danas

Ostavite komentar


  1. Ovo izjavi kostreš iz stranke koja glumi omiljenu prečansku opoziciju vrhovnog vođe otadžbinske uprave srs i sns.Dno ligaško, bez obraza i bez stida.

  2. Kostrešu, ne računaj da će vam SNS ubuduće skupljati potpise za vašu listu. Ali, prepodobni ste vi iz Lige. Prigaodićete se vi novim okolnostime i Vučiću.

  3. Po Vučiću i njegovoj kliki , kolektivna „lobotomija“je univerzalni lek.

  4. Gospodine Kostreš bravo svaka vam je na mestu Ali
    pokušajte to da objasnite
    našim uspavanim penzionerima na moju
    sreću živim 50god u Hamburgu i mogu da kažem šta mi je na srcu gargamel Može samo da mi
    pljune pod prozor

    1. Ništa me ne iznenađuje. Postali smo zemlja u kojoj je potpuno normalno da se dele pare pred izbore. Pa zar je do sada bilo drugačije? Šta je bilo sa isplatama i povećanjima penzija, ili ono po pet hiljada što su dobijali pred izbore. Isto populistička mera. Isto su radile i demokrate, samo kad se setim. Smeo bi da se kladim u tih 100 evra, da bi i Jeremić i Đilas dali isto tako pare pred izbore, samo da obrnu još jednu igricu u vlasti.Samo niko se ne bi kladio sa mnom.

  5. Mislite da bude istinito kao informisanje dok ste bili na vlasti u Vojvodini? Zato ste i sleteli sa vlasti, ljudima se zgadila vasa propaganda, lopovluk i bahacenje, izgubili ste glasove zauvek, ljudi su zapamtili politiku koja se onda vodila, a u Vojvodini je to bilo niko kao nas dvoje, znate na koga mislim.

  6. Oni su vas izabrali sa budete s njima u NS. Jel ste po toj logici i vi nesposobni itd. ili ste samo bez obraza? Ni potpisa za listu nemate pa moraju SNS glasači da se potpisuju,da ni skupili za predaju. Samo kad se setimo Čanka,tebe,marinike,odžića i ostalih koji mrze

  7. U pravu je, Vučić je našao način da sebi kupi podršku pred izbore. Interesantno, ona tzv. „prava opozicija“, koja deli opozicionare u deluje vrlo sinhrono sa Vučićem, ćuti na ovu temu. Mislite o tome..

  8. Vojvodina je doživela da joj neko nešto „poklanja“. Naše bolnice su do 1989. imale sve, a sada propadaju i čekaju milostinju.

  9. Ovo je pogodak u centar. I tih 100 evra i oni novci za nadokandu zarada što treba da dobije privreda, sve ide posle, kada sve prođe, tojest pred izbore.
    Populizam 100% tačno za finale predizborne trke. A „bojkotaši“ ćute ili ga kritikuju na neka opšta mesta.
    Iz aviona se vidi da su u dogovoru. Stari beogradski štimung u kojem postoje 2 orkestra pa uvek jedan svira..

  10. Koliko zemalja poznajete u kojima predsednik viče na građane, premijer mu se obraća sa „da šefe“, a stranka manipuliše i zloupotrebljava uslove u kojima žive stariji, nemoćni. Koriste novac donacija koje predstavljaju kao sopstveni uspeh u nabavci respiratora i zdravstvene opreme… sramota! Ujedinjena demokratska Srbija mora samo da popiše sve propuste i podseti građane na njih kad dođe vreme za glasanje.

  11. Bolje da Vučić da subvencije paorima koji proizvode hranu i radnicima koji rade a ne da ovako deli crkavicu od 100 evra.

  12. Meni je neverovatno da nezavisna država pravi onakva ponižavanja sa dočecima Kineza i Rusa

  13. Šta misle, da obećavaju, a kad sve prođe – bude: „pa to su samo predizborna obećanja“??? Nemamo tako kratku pamet, Vučić će sigurno biti kažnjen na izborima!

  14. Kotreš pokazuje prisebnost i odmerenost u nastupu koju davno nisam videla na političkoj sceni Srbije. Šteta što nema veće političke ambicije dobro bi nam došao takav čovek na mestu odlučivanja u vrhu države.

  15. Srećom, građani nisu poverovali u „najsmešniji virus u istoriji“ i ozbiljno shvatili situaciju u kojoj se nalaze. Privreda propada, poljoprivreda se gasi, poslovi se gube, a Vučić licitira sa 100evra po glavi punoletnog stanovnika??? Te pare su u budžetu zahvaljujući uplatama istih privrednika kojima sad baca kusur…

  16. LSV odmereno, jasno i fokusirano i u ovim kriznim vremenma za razliku od histerije vlasti i pronacionalističke opozicije. Svaka čast. Ovako se to radi. Podržiš mere koje su za podržavanje, kritikuješ one koje su za kritiku, a ne politički zaslepljeno prihvataš ili odbacuješ sve bez obzira šta je korisno građanima samo zato što ti se uklapa ili ne uklapa u politički program.

  17. Bolje subvencije seljacima koji proizvode hranu i radnicima koji rade a ne ova crkavica od 100 evra.

  18. Velika većina komentara kao da je iz stednjg veka. Politički nepismena , stranački definisana ispranim stranačkim glupostima imaju zaista zabrinjavajuće probleme. Čovek rekao šta misli ,ispravno i korektno.. I ja koji piše ovo nisam SNS ni pod razno. Ali ovaj posao oko pandemije odrađen je bolje od svih posle Kine . Njima skidam kapu. I HVALA im na bratskoj pomoći, Kao i bratskoj Rusiji. Ako imate nešto protiv tražite pomoć od NATO zločinaca. A videli smo ih na delu u Italiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.