Plenković pozvao Pupovca da ne doprinosi polarizaciji društva, koalicija ostaje

Ostavite komentar


  1. juce velikosrpska agresija..danas cuti Pupovac ne stvaraj tenzije..koji li je vetar dunuo pa ovaj nakrivio kapu i dobio novo svoje misljenje..dokle nacionalisti da mlatite praznu slamu..Drug Tito je to resio kao danas u saobracaju..Ogromne kazne za javno nacionalisticko izrazavanje posebno u javnosti..pa Plenkovicu najveci rasisti su u Americi..ali njihova rec se ne cuje..barem ne javno.. zasto..zato sto je to drzava gradjana ane privatna drzava kao Hrvatska Srbija Bosna Kosovo Albanija …to gde smo tosmo sada ..na zacelju razvijenih prvi u nacionalizmu zadnji u demokra/ci/ji..zadnji po dobrosusedskim odnosima .. prvi po vladama nasilja nad medijima a i gradjanima ..despoti balkana..

  2. Zanimljivo je kako se u ozbiljnim medijima u Srbiji nikako ne naglasava kontinuitet HDZ vladavine u Hrvatskoj i njena izuzetna ksenofobija, ili preciznije antisrpska histerija. Kao i tolerancija EU na sve ovo.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.