Pobedu Đukanoviću u Srbiji prvo čestitala opozicija

Tadić: Hapšenja su ili dokaz katastrofalnih odnosa ili velike laži
Reagovanja na srpskoj političkoj sceni na rezultat izbora u Podgorici

Ostavite komentar


  1. Lako je opoziciji da šalje čestitke kad nemaju preče brige. Nesretni Vučić ne moza da stigne na sve strane, a čauši ne smeju da pisnu bez eksplicitnog naređenja, a nekmoli da šalju zvanične telegrame u ovako kompleksnoj međunarodnoj sitvaciji…

  2. Pa to je i logicno jer ta ista opozicija je pre dosta saradjivala u mutnim poslovima sa Milom.

  3. Danasnja nasa opozicija, dok je bila na vlasti, je ucestvovala u dosta prljavih igara sa tim istim Milom.

  4. Isti se istom raduje! Pa ipak njihov Bebica je bio Milov specijalni savetnik u kampanji.

  5. Naša opozicija čestita komšijama na pobedi jer ga podržava narod, a ne može da skupi snage da prizna i da čestita boljima od sebe, u našoj zemlji.

  6. Opozicija koja je doživela katastrofu na našim izborima nije mogla da čestita na ubedljivoj pobedi i podršci koju je narod dao SNS-u, ali je zato brže bolje čestitala pobednicima u CG. Sramno ponašanje opozicije.

  7. Pa opozicija nema nikakva druga posla zato i može odmah da čestita, uostalom moraju čestitati onima koji su isti kao i oni. Zato se i podržavaju.

  8. Nasa opozicija ima isti sistem vodjenja politike kao i Milo. Lopovluk. Otuda su i potrcali da mu cestitaju.

  9. Sličan se sličnom raduje. Ko ne bi kome ovde namestili, nego opozicija u dogovoru sa Milom Đukanovićem. Lažovi i kriminalci međusobno sarađuju, a neko treći da ispašta. Ponovo ponoviti izbore u Crnoj Gori jer nema i dalje izveštaja.

  10. Prvo neka kazu zasto su uhapsili nase gradjane i bivseg visokog funkcionera u Srbiji pa ce onda da im stigne cestitka.

  11. Ne cudi sto su mu prvo cestitali Sutanovac i Jovanovic, oni podrzavaju njegovu politiku i put u NATO.

  12. Đukanović ipak nije pobedio i nema većinu pa se mora udruživati u koaliciju jer mu nedostaje još šest poslaničkih mandata.

  13. KATASTROFALNI ODNOS IZMEĐU CRNE GORE I SRBIJE JE ODRAZ NAJVEČEG PRIMITIVIZMA,BITNO JE DA SMO SRBI I POLITIČARI NE SMEJU UNIŠTAVATI NAŠ BRATSKI ODNOS. JA SAM ODAKLE JE MOJA SUPRUGA
    DUŠKA IZ PODGPRICE -BEOGRAD

  14. Naravno da ce prvo da u cestita opozicija. Iste sponzore imaju i treba da ih bude sramota. Strasno.

  15. Čak i konzervativni americki “National Interest” u tekstu pod naslovom “Rizicno pristupanje Crne Gore NATO-u” (Montenegro““s Risky Accession into NATO), potpisanog od strane J.D. Gorodona bivšeg glasnogovornika Pentagona i komandira mornarice, detaljno objašnjava zasto neki analiticari nazivaju Crnu Goru “mafija drzavom”. Tu navode sve glavne afere o kojima su upozravali Freedom House, PriceWterhouse, BBC, OCCRP , Transparency International koji svi navode da je korupcija glavna prepreka dalje demokratizacije Crne Gore i da je to veliki rizik za prijem Crne Gore u Nato. Gordon zakljucuje: 1) NATO nije “izbavi me iz zatvora karta” (NATO isn’t a “get out of jail free” card), 2) prijem u Nato ne moze biti dozvola za kradju izbora (admission into NATO cannot be a license to steal elections) ili 3) da on (Djukanovic) mora shvatiti da nije iznad zakona (he must realize he is not above the law).

  16. Od moje malenkosti,sve cestitke Djukanovicu i njegovoj stranci.I za njega i za gradjane Crne Gore bi bilo dobro da ovo bude mandat u kome ce uvesti zemlju u NATO i doci u predsoblje EU,a onda se povuci,uz zahvalnost naroda i bez mogucnosti da se dogodi libijski ili egipatski scenario.

Ostavite komentar


Politika

U javnosti prepoznatljiv kao negator genocida u Srebrenici: Ko je Dejan Ristić, novi ministar za informisanje? 10

U javnosti prepoznatljiv kao negator genocida u Srebrenici: Ko je Dejan Ristić, novi ministar za informisanje?

U vremenu u kojem najveći deo političkog života u Srbiji trenutno obeležava navodna „neverovatna“ borba režima Aleksandra Vučića protiv izglasavanja rezolucije o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama, u kojoj se, između ostalog, osuđuje negiranje genocida nad Bošnjacima 1995. godine u Potočarima u javnom prostoru, režim Aleksandra Vučića, imenovao je Dejana Ristića, direktora Muzeja žrtava genocida (koji se ne bavi srebreničkim, već pretežno onim NDH nad Srbima u Drugom svetskom ratu) za ministra informisanja, a samim tim i svojevrsnog kontrolora narativa u ovdašnjem javnom prostoru.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.