Vučić u Areni: Došli ste u inat onima koji nisu hteli da ovde budete

Ostavite komentar

 1. Kakve veze ima državna himna sa stranačkom proslavom !?
  I zašto oni (naprednjaci) godinama ističu državne zastave na svojim skupovima, štandovima, raznim akcijama i sl. !?

 2. gospodine Vucicu nisu oni dosli u inat nego zato sto su MORALI jer bi u protivnom bili maltretirani, dobili otkaze i ko zna sta jos od vasih vrlih saradnika, zar stvarno vi mislite da vas toliko vole i obozavaju, gresite. Necu reci da niste doprineli da se neke stvari pomere sa mesta nesto izgradi, nesto uredi, BW vam je arhitektnoski promasaj, ali tu je, ali ste mnogo toga uradili krseci onaj osnovi akt a to je Ustav gospodine Vucicu na kome ste se zakleli da cete ga postovati, prema tome nisu oni dosli iz inata nego zato sto MORAJU, a vi ste postali i Parlament i Vlada i Predsednik i Arhitkta i Doktor i Gradjevinski inzenjer ma sve ste samo niste ono osnovno a to ste zaboravili COVEK. Ziveli

 3. Eto za njih ne važe pravila,pretpostavljam da posle ovog skupa neče da se širi Covid-19 pravila i propisi važe samo za male ljude i naravno kazne ako se ne poštuju ti propisi.

 4. Nisam sujeveran, daleko do toga, ali, obicno je sve na 13 lose. 13-ti, pa jos petak, 13-to, pa jos prase. I taj rodjendan, pa jos 13-ti. Uf, nece da bude to dobro, ali za SNS.

 5. A gde je sada dva metra rastojanja? Sram vas bilo! Puna arena u jeku epidemije, a postrne gradjane maltretirate. Ali moze ti se, razumem.

 6. Zasto skupovi naprednjaka neodoljivo podsecaju na skupove Nacional socijalista u Nemackoj po dolasku na vlast 1933 godine i zasto su govori skoro prepisani od Hitlera, Geringa itd. Zasto sve sto rade neumoljivo podseca na njih.

 7. Samo se ti sklanjaj i zatvaraj u Arene, pravi sebi sarade dok ti se napolju desava narod. Ako ugrozis imovinu zagarantovanu Ustavom, tu ti je kraj, cak i ti koji su dovuceni u Arenu ce ti okrenuti ledja u jednom trenutku.

 8. Jel im se unapred zahvalio što će umreti mnogi od njih od korone jer su došli da mu kliču?

 9. I prošli put je posle njihovih skupova u arenama došlo do povećanja zaraženih koronom. Za njih mere opreza ne važe?!!!!

 10. Ne zna ova sramota ni šta je pristojno ni normalno. Obučavao ih Toni Bler dok im Izraelci rade marketing. Nije AV došao na vlast da ujedini narod. Nedostojan da mu se ime spominje.

 11. Zamislite kakav je njegov osecaj moci? More autokrato mozes kako hoces ali ne i dokle hocez. Ako ima boga i pravde.

 12. Od inata nema goreg zanata. Nasa narodna mudrost. Naravno da nije svojstvena onima koji pokusavaju da opravdaju svoj kukavicluk i nesposobnost.

 13. Sad će brojke novozaraženih da skoče a oni će da krive kafiće i mlade i tražiće 24h zelene sertifikate

 14. Haaaaa mladi batinaši u politici, ovo se zove samo urušavanje ala dodik, niko da istraži do koje mere ide ta pohlepa kod političara sa prostora Balkana

 15. Ne uživa AV u ljubavi svojih podanika, nego u mržnji neistomišljenika i onih ljudi koji žele drugačiju Srbiju daleko bolju od ove gde elitom nazivaju primitivce i neobrazovane i koji drmaju svojijm funkcijama. Nije to normalno više je to jedan patološki model ličnosti, kako bi to nazvali stručnjaci. Pa eto trudite se da ga mrzimo što je moguće više moda mu i presedne.

 16. Na izlasku su deljene pare i sendvič.Svi
  su komunalci privedeni u arenu pod pretnjom otkaza.

Ostavite komentar

Politika

Zašto je PSG glasao za prijem kosovske DPK u Liberale Jugoistočne Evrope, a Nova stranka iz njih izašla 7

Zašto je PSG glasao za prijem kosovske DPK u Liberale Jugoistočne Evrope, a Nova stranka iz njih izašla

Natan Albahari, internacionalni sekretar PSG, za Danas kaže da je podržao članstvo Demokratske partije Kosova (DPK) čiji je osnivač Hašim Tači u LIBSEEN (Liberali Jugoistočne Evrope) da bi pružio šansu novoj političkog generaciji na Kosovu koja želi da raskrsti sa nacionalizmom i ratnom prošlošću i da doprinese pomirenju u regionu. Smatrao sam da politika blokiranja i uslovljavanja kroz koju i Srbija prolazi već 30 godina nije dobar put ako želimo napredak.

Naslovna strana

17. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.