Održan protest „Budi jedan od pet miliona – Kragujevac“

Ostavite komentar


    1. Znaš li ti BOTu, šta je kontraefekat? Bolje ti je da ne ‘vučeš đavola za rep’ ovakvim neinteligentnim komentarima.

    2. Sve cestitke Kragujevcanima, a botovi neka prebrojavaju i dalje?..Vrlo brzo ce zaborave egzaktnu matematiku velikog doktora slinuuuu!!! Probudio se Kragujevac budi se Nis, ustaj usnula Srbijo, vreme je….

  1. Bravo sumadinci, sve promene u Srbiji, krenule se uvek iz Kragujevca!
    Kada se Kragujevac probudi, budi se cela Srbija! Bravo, Bravo, Bravo!

    1. Kragujevac je uvek bio opozicioni grad, uvek je prvi pokretao promene nadam se da će tako biti i ovaj put. Još za vreme Milosevica ovde je došao Verko i SPO. Taman smo malo stali na noge i prestali da budemo dolina gladi ali tatin sin i njegova garnitura su nas ponovo upropastili. Ulice nikad gore sve rupa do rupe točak da izgubiš, kriminal cveta, bande drže grad, infrastruktura katastrofa, jednom rečju užas. Nije ni opozicija sjajna ni u Kragujevcu ni na nivou Srbije, trebaju nam novi ljudi, nova lica koja nisu bila na vlasti i nemaju mrlje jer ovako će se svesti na onu narodnu sjahao kurta uzjahao murta.

      1. Joe, svaka ti je zlatna. Lustracija I bez raznih Djilasovaca, Nikolica, Dacicevaca, Tadicevaca I ne znam koga jos. Stvarno je dosta. Treba nam novi ljudi, makar I oni bili isti kao svi ovi- samo nek su novi.

        1. Ima grupa gradjana koja se zove ALTERNATIVA….Dobri momci i neukaljani…pokusavaju da ih uniste ali im ne ide…ja cu za njih glasati na sledecim lokalnim izborima…

  2. Kragujevac je pod rezimom „zato sto volimo Vucica“ doziveo nevidjeni strmoglav u svim aspektima. Raduje nas sto se budi.

  3. Upravo sam došao sa protesta,i stvarno sam prezadovoljan odzivom.Obzirom da je prvi put,po ovom mrazu izašlo je nešto više od dve hiljade ljudi,pretežno mladih.Nije bilo ni govora,ni zastava a ni transparenata,ali iduće subote biće nas mnoooogo više samo dok se čuje u gradu.Ovako je počelo i 1996,nadam se da neće trajati četiri godine kao sa onim diktatorom jer ovaj je gori.Smrt fašizmu-Vučićizmu.

  4. Ziveo Kragujevac!!! Ponosan sam na svoj rodni grad! Poceo je pad ovih zlotvora! 6. Oktobar se blizi! Onomad nismo zavrsili posao. Sad je dosao trenutak da se otera sva ova bagra koja nas unistava vec trideset godina!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.