Živković napustio sastanak na FPN

Ostavite komentar


  1. Iznenadio me je da je uopšte otišao na taj sastanak. Šta se može očekivati od druge strane, ako ka opredstavnika pošalje nekoga kao Martinović? Svakako ništa dobro, ni pozitivno!

    1. Taj Martinović, ma koliko bio antipatičan i ne baš pametan, je intelektualna i moralna gromada za Živkovića. Pre bih se zapitao ko je njega zvao na te sastanke, kada njegova stranka ne bi mogla da uzme 1%. Možda je uspeo da prevari neke ljude iz Beograda, ali mi iz Niša ga dobro znamo. Zato i ne dolazi u Niš. A o njegovoj bahatosti dovoljnogovori to što se parkira bukvalno u sred najprometnijeg kružnog toka samo da bi mu auto „citroen ajkula“ bio ispred kafića u kom sedi.

  2. Zašto sastanku ne prisustvuje prestavnik Srpske radikalne stranke?Da li su oni,uopšte pozvani,ako nisu zašto,ako jesu da li i oni bojkotuju razgovore?

    1. Brate Dragane da li se ti praviš botovski naivan ili si stvarno toliko naivan u Srbiji 2019. godine kad postavljam takvo pitanje? Kako nisu bili zastupljeni tamo radikali, pa zastupao ih je Martinović i romski čovek sa svinjskom glavom!

  3. “ … i da će tema biti birački spiskovi i izborna administracija.“
    Nadamo se i da ce boja kartona glasackih kutija i njihove dimenzije, takodje doci na red. To je jedno od najvaznijih izbornih pitanja!

    1. Pre će biti ona stara narodna, pametniji popušta, idiot ne dopušta.
      Inače Živkovic se odneo prilicno lojalno ka trenutnoj vlasti. Isao bi na izbore jada bi mu dali malo vremena u medijima i to samo pred izbore.
      Ova vlast nije zaslužila apsolutno nikakvu povlasticu od opozicije.

    2. I zašto bi neko izašao da glasa za Živkovića ili Čedu? Dvojac očito puca na fotelje milostinju SNSa da budu njihova podguzna muva.
      Još jedan dokaz da samo SZS može doneti promenu i to kroz bojkot sada prvo

  4. Gospodo iz opozicije i sa vama i bez Vas narod će bojkotivat izbore daj boze da izadje 55 posto gradjana i rezultat je već poznat što manje veće šanse da pređete cenzus ko izadje od opozicije .Radikali Čeda DSS i još po ko .Djabe se busate bunite bojkotujete nista ne dobijate oni će vladati do 2024 to je strasno vaše delo sta radite narodu kako se ponasate.Cime ste zaslužili konkretno sta ste dobro ovom narodu uradili redom svi iz opozicije Tadić Stefanović Djilas Živković Obradović itd.Sta dobijamo od Vas prazna obećanja veću platu penziju posao lečenje školstvo to je sve bilo uništeno od petog oktobra do dolaska Radikala na vlast .Hvala vam .

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.