Pokret građanske Subotice: Otkazivanje nastupa Zorana Kesića je diktatura u ogoljenom obliku

Ostavite komentar


  1. Kad AV toliko brine za nas red je da se humor zabrani i nije dovoljno da se samo otkaže. Tek kad proďu brige, ako prođu, vlast će dozvoliti da se siti ismejemo. Kome bude do smeha i ko bude sit. Zato PGS bez nevroze sve je roze i pod kontrolom.

  2. Gospodine Kesiću, mnogi.subotičani su željno očekivali vaš dolazak.Veoma smo razočarani zbog otkazane predstave.Nadam se da ćete ipak doći.

  3. Kome vi iz Pokreta takozvane građanske Subotice da delite lekcije kada i sami terate neistomišljenike, po subotičkom dođošu iz Subotice.

  4. Kesić neka se zahvali sadašnjoj vlasti i njihovim glasačima. Da živimo u normalnoj državi sa normalnim sistemom vrednosti šta bi on radio? Ovako uvek ima dovoljno tema za emisiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.