Pokret građanske Subotice: Otkazivanje nastupa Zorana Kesića je diktatura u ogoljenom obliku 1foto promo

Pokret građanske Subotice (PGS) objavio je danas da je otkazivanjem nastupa Zoranu Kesiću na Letnjoj pozornici na Paliću na delu “diktatura u ogoljenom obliku”.

“Subotičani su birali neke ljude na najvišem nivou gradske vlasti koji im sada određuju kvalitet zabave u slobodnom vremenu. Da li može gore od ovoga? Može i biće, dok na najvišem nivou države i lokalne samouprave o našem životu odlučuju autokrate i njihovi poslušnici”, upozoravaju u PGS-u.

PGS, koji ima i odborničku grupu u Skupštini grada Subotice, podseća da je Zoran Kesić juče objavio da po odluci nosioca vlasti, nije dobrodošao u Suboticu sa svojom priredbom, i da mu je nastup otkazan “zbog naprasne potrebe za renoviranjem letnje pozornice”.

Oni smatraju da nema više mesta za humor i zabavu Subotičana, ako se u predstavi sa velikom verovatnoćom spominju i nosioci vlasti u satiričnom obliku.

“Ništa ne sme da poremeti idiličnu sliku ‘zlatnog doba’ građana Srbije, pogotovo ne ismevanje samopregornog rada i genijalnih odluka vršioca vlasti”, ocenjuju u ovom Pokretu.

Dodaju da očigledno u Subotici i osmeh na licu postaje sumnjiv.

PGS je poručio Zoranu Kesiću da je dobrodošao u Suboticu i pozvao ga da što pre dođe u Suboticu i da izvede svoju predstavu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari