Pokret Snaga Srbije- BK i SNS zajedno na beogradskim izborima

Ostavite komentar


  1. Kariću, jel si ti pošten biznismen ili lopov? Jesi ti došao do para sopstvenim radom ili privilegovanom krađom narodnih para? Da li bi ti išta uradio da ti Sloba i Mira nisu omogućili da kradeš? Poštedi nas……

  2. Da postoje makar tragovi pravne države Srbije, A. Vučić, kao predsednik Srbije, ne bi mogao da bude ni na jednoj listi a B. Karić bi bio na odsluženju kazne zatvora zbog pljački i drugih zlodela (mada, tu bi mogli da mu se pridruže i AV sa drugim članovima bande).

  3. Ocigledno da je vreca nasla zakrpu.Covek koji je trebao da zavrsi iza resetaka Bogoljub Karic im sada odgovara za izbore u Beogradu i sada je svima jasno da je Bogoljub Karic financijski pomagao izborne kampanje SNS-a a za uzvrat oni su mu omogucili da ne zavrsi u zatvoru.Ocigledno je da Srbija nema ni P od pravne drzave i da novac vrti gde burgija nece i da novcem mozete kupiti sve sto zelite pa i one u vlasti koji pokazuju da ne znaju za stid i da ne znaju da pocrvene.Stidim se sto zivim u ovakvoj Srbiji.

  4. Bogi, u Peć, čoveče. Ako si čovek. Znaš, to tvoje komšije Albanci znaju da cene. Mislim, kad si čovek.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.