POKS: Politika dodvoravanja zapadu doživela je potpuni debakl

Ostavite komentar


  1. А шта би ти Михајловићу урадио баш ме занима. Послао војску на Космет и да опет ратујемо са НАТО и да људи живе под сиренама ? Не ради се то тако, није Србија мала и слаба , била је од 2000-2012 године. Полако али сигурно распада се НАТО и ЕУ, А Русија и Кина преузимају примат .Ту је шанса Србије .

  2. Ja zaista ne znam koju relevantnost ima ova anahrona stranka što je za povratak kralja, ali bi i oni trebali da se dogovore sa ostatkom opozicije pre nego što ispale ovakve gluposti. Jer koliko juče drugi deo njihovih opozicionih drugara pljuje Vučića što se u potpunosti okrenuo Rusiji, sada ovi pljuju što se dodvorava zapadu. Šizofrenija, šta reći.

  3. Дражин унук буквално подржава краља који је у сродству са свим западним монархијама и чији су ставови екстремно прозападни. Многе ствари мени овде нису јасне.

  4. Tokom perioda partnerstva sa Vukom Draškovićem, a to se odnosi na razlike u stavovima prema gestovima kao što je ljubljenje ruke Madlen Olbrajt i u vezi sa sporazumima potpisanim u vreme vlasti DOS-a nije tako pričao.

  5. Vojislav Mihailović nije imao identične političke stavove kada je bio u SPO Vuka Draškovića, što se može videti iz razlike u stavovima prema gestovima poput ljubljenja ruke Madlen Olbrajt ili potpisivanja sporazuma tokom vladavine DOS-a.

  6. Vojislav Mihailović nije pričao tako tokom perioda saradnje sa Vukom Draškovićem, što se može primetiti iz razlika u stavovima prema gestovima i potezima Draškovića u to vreme.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.