POKS tvrdi da su meti medija, zbog zahteva da se ne upišu nelegalna prebivališta u Novom Sadu 1foto (BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ)

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) saopštio je danas da su počeli medijski napadi na njihovog fukncionera Vladimira Jelića u Novom Sadu, nakon zahteva da načelnik Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) u tom gradu Goran Radonjić, ne upiše novih 8.000 nelegalnih prebivališta za građane koji tu ne žive.

U saopštenju POKS se navodi da su počeli napadi na sve funkcionere te stranke, a pogotovo na Jelića, kao i da je preko 20 režimskih portala istog dan objavilo tekst u kom se iznose neistine o njemu, te da mu se otvoreno preti hapšenjem.

„Očigledno smo pogodili u osinjak SNS sa tim zahtevom čim su pokrenuli svu svoju mašineriju protiv naše stranke i pojedinih funkcionera, ali moraju da znaju da nas neće uplaštiti i da ćemo još snažnije zahtevati da se poštuje izborna volja građana“, naveo je u pisanoj izjavi predsednik POKS Vojislav Mihailović.

On je dodao i da neće odustati od borbe da se spreči izborna krađa u Novom Sadu i na ponovljenim izborima u Beogradu, koje očekuje na proleće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari