POKS: Vučić nije uspeo da dobije garancije od NATO

Ostavite komentar


  1. Ma šta reče POKS? A koji POKS? Koja frakcija istog? Ni manjeg pokreta ni veće podele. Vučiću ne trebaju papagajski saveti političkih liliputanaca. Oni znaju da li je Vučić dobio garancije? Bili su tamo? Pusti snovi političara u pokušaju da savetuju Vučića i da misle da su bitni!

  2. Господине из ПОКС-а, кад већ знате шта треба, дајте и предлог како то урадити. Најлакше је мудровати без понуђеног решења.

  3. Svaka “ šuša“ bi da se nešto pita i daje savete,ko je uopšte taj POKS?

  4. Ovaj gospodin iz POKSa zna samo da pametuje i daj da cujemo kakvo je njegovo resenje za ovu situaciju da ga vidimo na delu, a ne samo da mudruju i komentarisu, to je lako.

  5. niskotiražni danas sa 1% podrške stranka , komentarišu ahahahaha hahaha luzeriiii

  6. Zemlja u kojo postoji prestolonaslednik a republika gde ljudi psuju boga a slave slavu u kojoj crkva učestvuje u donošenju bitnih odluka a zvanično sekularna u kojoj restolonaslednik ne zna srpski baš me zanima gde će dogurati.

  7. Desava se bas onako kako sam ja i rekao odavno po pitanju Srbije.Naime,toliko je toga negativnog i neljudskog ucinjeno prema drugim narodima na nasim prostorima od strane srba,tako da nasa rec danas ne znaci ama bas nista ili nista.I kada su srbi u pravu,nisu u pravu jer izgubljeno poverenje tesko se vraca.Jos ako pogledamo taj bahati pristup prema Zapadu,taj vulgaran vokabular i vredjanje svih koji upute rec kritike prema vlastima u Srbiji,onda bar mene i ne cudi.Ako bi jos dodali i to ko sve sedi i sta radi u vladi Srbije,ovakav odnos je i za ocekivati.Resite se tih negativnih botova u vladi,i time cete se i resiti negativnog pristupa zapadnih zemalja prema Srbiji.

  8. Predsednik moze da laze domacu javnost,a na zapadu ne pomazu suze.Znaju oni vrlo dobro ko je vucko i koliko mu se moze verovati(ako moze).

  9. Kristina i Mile, baš su srodan par, našli se u klubu ljubitelja propalih ideja.

  10. Mogli bi malo više da držite do sebe i birate relevantnije sagovornike

  11. Па ми се решисмо и пок. Милошевића ради бољитка и …опет исто. Ви људи нисте нормални , то је чињеница.

  12. Ako već hoćete da napakostite Vučiću makar nađite adekvatne sagovornike. Nemojte se sramotiti

  13. Vreme će pokazati da li će i šta NATO ispoštovati, a to nema veze apsolutno ni sa čim sem njihovim ličnim interesima

  14. Koks
    Vucic Bar se Trudio a ne kao Pojedinci koji Pricaju Koješta
    I vi iz Pokas Spadate u Pojedince

Ostavite komentar


Politika

Vučević u Donjoj Gradini: Ne zaboraviti srpski Jerusalim 10

Vučević u Donjoj Gradini: Ne zaboraviti srpski Jerusalim

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas u Donjoj Gradini, na obeležavanju Dana sećanja na žrtve ustaškog genocida nad Srbima, Jevrejima i Romima u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj (NDH), da je to područje "najveće srpsko polje smrti" i "sveta zemlja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.