Policija kod Užica zaustavila autobus sa pristalicama nacionalne opozicije koje su krenule na protest u Beograd (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Pada rejting sns na desnoj strani pa su se unervozili. Pre neki dan napredni autobusi strapaciraju po jugu Srbije ali ovi drugi autobusi ne mogu. Nervoza sns-a je sve veca.

  2. Apsolutno je jasno da pripadnici MUP-a rade, UVEK, za partiju na vlasti, a protiv zajednice u kojoj žive sa svojim porodicama. Takve treba zapamtiti i, nekad sutra, kada se vlastpromeni, im uručiti otkaze pa neka rade za druge gazde

  3. Apsolutno nisam za ove koji su zaustavljeni , treba da se okrenemo zapadu, ali sam jos vise protiv ovog diktatora i prosto je neverovatno da vise ne kriju sta rade. Samo se nepotrebno iznerviram

  4. Isključili im autobuse kod Čačka?! Pa Boško ni ceo jedan autobus ne može da okupi u čačku ali 80 autobusa širom Srbije može. Cic.

  5. Bas je njemu reko policajac da je stiglo naredjenje od vrha boze karikatura od opozicije

  6. Autobusi mogu da vozaju Sns pristalice a druge ne. Jedni dobiju sendvič i vodu a drugi pendrek preko ledja.

  7. Moraćemo kao otpisani ‘ilegalnim’putevima da ‘upadamo’u Beograd ovo je čist dokaz koliko se vlast plaši naroda i koliko im stvarno nije stalo do vlasti

  8. Oni zele kapitulaciju i nerede zato idu beograd jel krivo im je što nece da potpise bas nista

  9. I od svega kaznili vozaca. Uzeli mu hleb iz usta a covek krenuo da zaradi koji dinar.

  10. Pa pošto mu je jedan policajac „rekao“ da je to naredenje sa vrha, mora dabje tako. Baš ste mnogo bitni. Sledeći put krenite 45 minuta ranije, sa ispravnim autobusom i nema problema.

  11. Skrećem pažnju nekim komentarorima da smo ipak daleko od diktature, jer da smo u diktature, policija bi ispraznila autobus a putnike bi neko slučajno našao u nekom jarku, sa po jednim metkom po sred čela.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.