Policija Kosova: Gradonačelnik Niša kažnjen, nije pretučen

Ostavite komentar


  1. Dakle, provukli su ga ekspresno kroz sve aparate i preglede na koje mrtav bolestan narod čeka godinama, da bi ustanovili modricu na ruci? Inače je onim kosovskim nesrećnicima pored sve bulumente samo još ovaj falio da im obeća na poklon neki aerodrUm, pa da kompletiraju zlatno doba. Eto mu šanse za boračku, ako mu je mala invalidska penzija + funkcionerske bagatele pride. A možda mu ovaj istorijski stres dobro dođe za CV kad mu porastu apetiti. Bar za doktorat.

  2. bulatovicu vise i mi zitelji delnicke ulice u vrtiste vise neverujemo jer nas je ispred izbora slagao da ce nam resiti vodosnabdevanje da deca vise nepiju bunarsku vodu koja je puna arsena i bakterija da ce resiti kanalizaciju put slab napon a nijedan kotejner nije postavio

  3. A sto je preticao kolonu, odnosno hteo da predje granicu preko reda, plus bahato ponašanje , to nikom ništa , jer on je Vučićev čovek i može mu se da se tako ponaša , Al samo u Srbiji, a ne i na Kosovu.

  4. Бахат вођа, бахат Градоначелник. Граница је бато, ви сте је успоставили. А на граници има да поштујеш ред. Није ти ово Ниш да дивљаш по вољи.

  5. Sramota neprizate policije,odgovarace.Maltretirali su ga jer je Srbin,Bog sve vidi.A najgore bi bilo sto medju tim policacima mozda ima i nasih

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.