Politička budućnost Zorane Mihajlović i dalje intrigira: Hoće li je naprednjaci izbaciti iz stranke?

Ostavite komentar


  1. Znate, naš problem je što nam treba najmanje 10 godina slobodnih medija da građani Srbije budu informisani! Više od 10 godina, ne računajući vreme vladavine SPS i SRS pre 2000. godine, građani Srbije su potpuno dezinformisani!!!
    Dakle, i da se sutra desi oslobađanje medija, trebaće nam oko 10 godina da ISTINA „preplavi“ Srbiju! Kada će biti to sutra? Ne zna se! Tako, Zorana je nebitna! Uzgred, ako je postala i bila deo „Vučićeve priče“, niko pametan u Srbiji ne sme ni da pomisli da je ona neko ko će nas „izvući“ iz blata u koje su nas uvalili!

  2. U Srbiji ona može samo da vodi svoj privatan biznis…
    Ali verovatnije da će je radikali pustiti do kraja niz vodu i otvoriti neku aferu i pustiti kroz Palatu pravde…
    Mora neko i u bajbok…

  3. Пион? Не госпођо ниси ништа радила осим што си нанела штету! Нема госпођа благе везе ни са политиком ни струком. Још је подметнула оном човеку из ЕПС-а Требала је сама да поднесе оставку. Безвредна особа.

  4. Bice po modelu Tome Nikolica. Ako cutis bisec zatrpan parama. Radi svoj posao na fakultetu i zaboravi sve ostalo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.