Politička pozadina akcije u Štrpcu: Može li sastanak Vučića i Kurtija da smiri tenzije?

Kosovske vlasti počele su sa istragom paralelnog sistema administracije koji je uspostavio Beograd ali optužbe za odavanje informacija su u fokusu

Ostavite komentar


  1. Dragi Srbi…
    Moram vas obavestiti, da je kos Srba u Štrpcu, nadjeno arsenal oružja, toliki arsenal, kao da su se spremili za rat.
    E pa komšije, ne moze to tek tako.
    Kad bi Srbi iz Srbije znali, kako se ovi ovde korumpiraju, koliko novca uzimaju za sebe, nikada ne biste ih podržali..

  2. @Albos

    Ko o cemu Albanci o postenju, sakrivenom oruzju, pljacki i korupciji… Neprocenjivo. Nego, pitas li odakle tvom Haradinaju onakva viletina? Ili Taciju? Ili odakle im milioni za engleske advokate? Bolje da poreski obveznici SAD i EU ne saznaju nikada koliko su para potrosili na vas i na tu „drzavu“ i sta ste sa tim parama uradili, brzo bi vas pustili niz vodu.

  3. A „pošteni“Albanci sa Kosmeta nemaju kod kuća čitav arsenal oružja, nisu korumpirani, ne uzimaju novac za sebe.???Da nije Srba, Kosmet bi bio pokrajina „bez kriminala“ .????? Eto lopova, držte lopova!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.