Politički lideri opozicije postali vidljivi

Evropski i američki mediji i agencije o eskalaciji protesta u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Nemački list Frankfurter algemajne cajtung ocenjuje: „Većina nezadovoljnih neće da ima ništa sa politikom i strankama, ali bi morala da se bavi politikom i da se stranački angažuje da bi nešto zaista mogla da promeni. A pošto oni to neće, protesti imaju nešto od vašara bespomoćnog gneva…

    1. ponuda je tako raznolika da je steta traciti svoje zivce i vreme na 120 strakcica ..prava strana je EU I TO GALOPOM ISTRCATI IZ OVOG PRITVORA

  2. Nije dobro sto su politicka ekipa stali na celo protesta .
    I njih znamo ko kakvi su .
    Ovi protesti treba da nastave samo narod i sndikati pa zar mi u Srbiji pored toliko pametnih i postenih ljudi ponovo srljamo u bunar

    1. Za pocetak nude Srbiju bez Vucica! Posle onog upada u rts apsolutno vise nije bitno dal volimo opoziciju takva kakva je, nesto je pocelo da se desava i sada treba da se ujedinimo za jedan cilj : ostavka vucica i cele garniture partizana i nestrucnih primitivaca, lopina, lazova i kriminlaca. Pre nego sto izazovu gradjanski rat, na sta su itekako spremni. Srednjoskolce vec hapse.

  3. Vrlo je zanimljivo da medju tim „vodećim liderima opozicije“ nije i B Tadić i njegov SDS. Nisu informisani ili preko vikenda ne rade?

    1. Covek je nebitan, ne postoji, ni malo nijje zanimljiva njegova, odsutnost,…. a ni potrebna prisutnost, narocito posle njegovog doprinosa danasnjem paklu

  4. Steta,a dobro je krenulo dok nisu Jeremic i druga bagra preuzeli vodkstvo.Koriste tudju masu koju oni nikada nece imati.Neka se sklone isti su kao Vucic.

    1. Sta je dobro krenulo? Setnje, kuce mace i zvecke? Osipanje setaca je vec pocelo. Mogli smo tako jos tri godine. U ovom trenutku, bez jeremica boska djilasa nema mogucnosti za bio kakvu promenu. Drugih nema u ponudi.

  5. Vi ste bruka!!!!Ddlazite sa ulice i iz naših života!!!!Narod je postao taoc ove jadne i bedne opzicije.Tu se nazna ni ko pije, ni ko plaća.RASULO opozicije.
    Sklonite se.Pustite mlade,poštene,pametne i bolje ljude na čelo opozicije.
    Smučili ste se ovom narodu.SRAM VAS BILO!!!!!!

    1. Drugarice Petre, i vi ste pogresili potral za komentarisanje, ovo nije informer.

  6. „Medijske ličnosti“ ! Loša kopija i propali pokušaj 5. oktobra!

    1. Druže Bojana, pogresili ste, Informer je na drugoj adresi, ovo je portal “Danas”.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.