Poljska i većina u EU protiv rešavanja balkanskih sporova razmenom teritorija

Ostavite komentar


  1. Ako se problemi ne mogu resavati promenam agranica onda nema nista ni od „drzave kosova“ Imaju valjda toliko mozga, da ukapiraju da se stavranjem i eventualnom legalizacijom te tvorevine na Kosovu menjaju granice Srbije, krsi se R1244, ne postuj se odluke Badinterove komisije kao ni zavrsni akt iz Helsinkija o nepovredivosti granica.

    1. država Kosovo gotov posao. NATO je obavio svoj deo posla, granice su izmenjene, pitanje je sada samo da li žele samo srbe u državama članicama EU ili i teritoriju Srbije u paketu sa nama?

    2. Samo si zaboravio da kazes „da sve padne u dno kada ubijas preko 14.000 civila“ to je razlog da ta rezolucija 1244-koja ne se proziva na Srbiju, i Kosovo ima pravo na referendum da odluci, ili Badinterove komisije kada ubijas nekoga i hoces da istrebis nema tu nikakav akt ili komisije koja ce da vas podrzava! Mora Srbija da prizna kada tepas ne tudje nego ili svoje dete ili ga ubijes drzava te strpi u zatvor, to je cist razum ili zivis u laz komso kao sto Srbija zive u laz.

  2. A zar nije promenjena granica, kada je nasilno oteta srpska teritorija?!!!!!.. Zato nemojte da se mešate o uređenju drugih država, kao što se i Srbija ne meša u vašim. Dosta je licemernih političara samo da se dodvore zapadu. Primer za to je i Poljska koja je ponudila teritoriju i finansije da Nato izgradi bazu u toj zemlji. Kakvo licemerstvo i poltronstvo!!!!.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić: SNS bez Vučića u kampanji hendikepiran 10

Brnabić: SNS bez Vučića u kampanji hendikepiran

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da raspisivanje lokalnih izbora za 2. jun predstavlja pokušaj smanjenja tenzija u društvu, na čemu je insistirao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji će, kako se ona nada, baviti kampanjom posle 16. maja, jer se sada pre svega bavi "odbranom nacionalnih interesa".

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.