Ponoš: Ako bude uslova za izbore, potrebna nam je referendumska atmosfera

Ostavite komentar


  1. Kako mislite da Boska Obradovica privucete u svoj blok ako njegov predlog ne zelite ni da razmatrate? Ili zelite da sto manje vas bude na toj jednoj listi opozicije, da biste druge izbrisali?

Ostavite komentar


Politika

Kosovo postalo pridruženi član Parlamentarne skupštine NATO-a, šta je sledeće? 10

Kosovo postalo pridruženi član Parlamentarne skupštine NATO-a, šta je sledeće?

Imajući u vidu da je Parlamentarna skupština NATO institucionalno odvojena od Alijanse i predstavlja samo vezu između tog vojnog saveza i parlamenata zemalja članica ili partnera, unapređenje statusa Kosova u toj međunarodnoj organizaciji ne generiše nikakve posledice po Srbiju ili po region. Kosovo i dalje nije članica Partnerstva za mir, a pošto je Srbija okružena zamljama članicama NATO, imamo svaki interes da i dalje nastavimo saradnju u ovom obimu ako ne i da pridubimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.