Ponoš: Istopolnu zajednicu ne treba nazivati brakom, ne podržavam ulazak Srbije u NATO

Ostavite komentar


  1. Gospodin Ponos, ukoliko nije `pao` na izjavi o Mladicu, sad je puko zbog izjave o istopolnoj zajednici. Zao mi je

  2. E moj Ponosu pre si podrzava ulazak Srbije u Nato a sada si okrenuo plocu zbog glasova.To je samo zamka i trik da bi upali glasaci ali narod zna koje Vucic a ko Ponos tako da nemas.ni teoretske i prakticne sanse.Vucic sto je uradio i uzdigao Srbiju vojno ekonomski i politicki to nije pislo nikom fo sada.Djilas Tepic I Jermec to su strane placene sluge.Nije budala da narod njih glasa koji rade na unistavanje Srbije i priznavanja Kosova i Metohije.Dovoljan je dokaz obilazak Kosova od strane Ponosa gde je Kurti pustio bez ikakvih peoblema a ostali zvanicnicima Srbijeniz vlade vracajuci ih sa Merdara.To jasno pokazuje sprega gire navedienih opozicionara sa nepeijateljem Srbije Kurtija i Osmanijeve.

  3. Odličan Ponoš.
    Ali 80% Srbije, ili koliko već, ga ne čuje.
    Mediji, gospodo, borite se za slobodne medije!

  4. Puna podrška generalu Ponosu.Srbija zasluzuje predsednika koji će predstavljati sve njene gradjane .A to je upravo general Ponos.

  5. Na povratku iz Gline, ispod maskirne uniforme nosio je ruzicasti triko. Ah, bozanstveno!

  6. Potpuno korektni stavovi… samo me brine da se ne nastavi ovakva kolonijalna ekonomija. Tu bi trebalo napraviti zaokret i podići domaću industriju. Za ostalo nema primedbe gospodinu Ponošu.

  7. Posle svake sednice Centralne otadzbinske uprave smerno bi mi celivao cunu, a onda bi me preklinjao da mu usadim blagodatni oganj.

  8. Pre odlaska na stadion bio je uzbudjen sto ce biti medju zestokim momcima, ispod Zvezdinog dresa nosio je moj kombinezon.

  9. Definitivno odlična emisija bila, zaista mislim da je Ponoš odličan kandidat koji misli kao normalan i pristojan čovek pre svega.
    Botovi i sns bagra da me zaobidju sa njihovim glupim komentarima.

  10. Vojni penzioneru i bivsi generale !! Ti si skolovan za vojnika,za sve ostalo si nepismen !! Ne blamiraj se vise !!

  11. Ponoš: Pošten predsednik, iskren u svojim odgovorima. Nemojte mu kačiti svoje nastranosti i komplekse.

  12. Planirao sam da dam glas izuzetno nedopadljivom Ponosu samo zbog Marinike (jer je zena mini-heroj) ali, posto je zaostao i ima uzasna razmisljanja o ljudskim pravima i jednakosti, sada znam da ne mogu da ga podrzim.

    Bio on manje zlo od Punousnog ili ne, kad god ga tim za (krizni) PR, Marinika ili neko treci primora da pripazi kakve gluposti izgovara, bice kasno ne samo da se ja predomislim vec veliki broj onih koji zive u 2022. godini, a ne u proslom veku kao izvesni.

    Ne bi bilo lose da se osim ovih ogranicenih starkelja za mesto predsednika utrkuju i mladi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.