Ponoš o napuštanju predsedništva NS: Nisam spreman na „trule kompromise“

Ostavite komentar


  1. Principijelan gospodin. USrbiji ne možeš da budeš na prvom mestu ako si u pravom smislu gospodin
    Ništa od Vas Jeremiću.Sujetni ste.

  2. „Rekao sam mu ‘zovi me ako ti treba ubacivanje uglja, a politikom ne možemo da se bavimo’“
    Pa to je to! Motika i lopata su vasa sredstva za proizvodnju… Man’te se vi politike.

  3. Iznenadjen sam i duboko razočaran ovim potezom Jeremića i Aleksića, istinski ispada kao da se radi o sujeti zbog same mogućnosti da Ponoš bude predsednički kandidat. Da situacija bude još čudnija, Đilas i Marinika (a verovatno i Lutovac) su pozitivno gledali na tu mogućnost. Sve u svemu, ovo je samo simptom jedne mnogo ozbiljnije bolesti, prestao sam da brojim ali zar nije oko 15 podpredsednika NS napustilo stranku u prošle 3 godine? Toliko…

  4. Mnogo priče, a u suštini je ljut jer je bio u manjini kod odlučivanja o politici stranke. To je razlog da istupi, a ne da bude član. Dakle, priča je o nečem drugom. Ili je ubačen, ili je ucenjen, a onda kao protivkandidat postao opasan. Pa je na vreme naredba- sklanjaju se. A ja bih glasala za njega.

  5. Taman sam mislio, posle duge apstinencije, da izađem na glasanje i da glasam za čoveka, krajišnika i GENERALA, a eto Jeremić me opet vrati u hibernaciju!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.