Ponoš: Opasno je kada se Vučić i Tači igraju mira, a kamoli rata

Ostavite komentar


  1. Oni se nista ne igraju, osnovano sumnjam i duboko verujem da se oni sve dogovaraju. Prvo Vucic poseta Gazivodama pa onda Taci i dalje ce mo videti. Niko od nas ne cita Ustav Srbije pa da vidi sta su to zadaci predsednika Srbije. Gde su nam institucije u Vucicevom bunaru.

  2. Kako se to zove kada nas predsednik podigne borbenu gotovost vojske na najvisi nivo samo zato sto se predsednik jedne druge drzave seta po toj svojoj drzavi(medjunarodno priznatoj,)ili se srpskom seljaku u jednom selu na Kosovu ukradu koze „zajedno sa jaricima“?
    To se zove ZLOUPOTREBA VOJSKE,da bi se namerno dizale TENZIJE.

  3. neznam cemo tolka frka, predsednik je bio u tertorij svoje države i druga država digla vojsku na najecu bobenu gotovost.to je i glupo i smesno…halo pa zar stvarno mislite dacete k o s o v o opet dobiti nazad pastvarno vi srbi ste smesni dajte vec jednom svatite da je to vec zavrsena prica i da konsidelujemo druge stvari i da živimo kao normalani ludi i da rzvijemo ekonomiju i da se reciprocno postujemo i cenimo cemu tolko mržnje animuiziteta .

  4. Ponosu izdajico, sta si ti ucinio osim sto si sa tvojim rodjakom Tadicem unistio vojsku. Ti si engleski spijun sa navigacijom nato bombardera na Srbiju. Sram te bilo smonosu.
    Oficiri vojske srbije – Drinske divizije

  5. Znaju Vučić i Vulin obadvojica su devedesetih imali ratna iskustva u Bosni I Hrvatskoj, ali u disciplini jedenja i pijenja u pozadini kad smo im mi čuvali du… , pa sad to svoje iskustvo provode u praksi kad su na najvišim funkcijama, bravo našem obrazovnom sistemu…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.