Ponoš: Srbiji neće biti bolje šta god da Vučić isporuči Zapadu

Ostavite komentar


  1. Ponoš bolje da zahvali narodu što nije predsednik Srbije, pošto on ne bi mogao ni znao da zastupa interese Srbije ni upola dobro kao Vučić. A da priča, može.

  2. Od nekog ko bi ozbiljno morao da analizira jako neozbiljns analiza.Vucic nece biti potrosen jos sto godina jer niko nece dostici njevove rezultate

  3. Господине Понош, лепа анализа …а где је решење!?Обрни-окрени Вучић не ваља…Хајде сада паметњаковићи кад је најгоре, да видимо како се решавају проблеми.

  4. Da li to Ponos hoce da kaze da bi Srbiji bilo bolje da je on predsednik drzave, a ne Vucic?

  5. A, šta to kao Vučić treba da isporuči zapadu!? Dajte bre manite me više ovog Ponoša, čovek misli da ako bi on i ovi njegovi prodali Srbiju za šaku dolara, da to treba i Vučić da radi. Strašno, šta lik priča c c c

  6. Treba i Srbija da ima volje kao sto nema, da udje u EU i NATO. Sta je alternativa. Nema je ili ima a znaci propast. Guslanje o Kosovu nece promeniti stvarnost, koliko god nam se ona ne svidjala. Treba je prihvatiti.

  7. Baš je ,,srce“ naš dragi dezerterčić! A, da li bi se nešto promenilo da njega isporučimo? Bi sigurno, makar bi Srbija bila čistija!

  8. Smatram da neko ko nije ostvario zavidni uspeh na izborima treba dostojanstveno da se povuče iz politike, i nju ostavi ljudima kojima narod veruje, i gde je podrška evidentna. Svakako je Ponoš politička prošlost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.