Ponoš: Veliko pitanje kog Boška Obradovića podržati

Ostavite komentar


  1. Zdravko nemoj o tim stvarima da pričaš u novinama. Nego lepo idi do Boška i sa njim popričaj. Okanite se loše navike, što na umu to na drumu.

    1. Ovi iz opozicije:
      1. Ili znaju nešto sto mi ne znamo.
      2. Ili ne shvataju da narod ne želi podele u opoziciji već jedinstvenu listu.
      3. Ili uzimaju lovu od vucica da miniraju. Na kraju krajeva ko je platio predkupu kampanju jednog od kandidata na izborima 2017 koji je potrošio milion evra zva svaki procenat glasova koje je osvojio .

      1. General nije razumeo. Ideja bojkota nije u suprotnosti sa idejom pregovora o stvaranju uslova za izbore.

  2. Podržite, generale, onog Boška koji ima kičmu koja se vama istrošila od dugog stajanja u stavu mirno.

  3. gromada od generala kad je bio Putin za vreme tadica panosa su sklonili a sutanovca ministra poslali na drugi kontinent,toliko da se zna o ovom liku kasnije ga je Tadic smenio oni su pasenozi

  4. e moj generale kada ste pobedili na izborima izaslo je malo vise od 50 %, a sada ako izadje 50 % bojkot uspeo. nisi ti za matematiku, bas kao sto nisi biop za vojsku. ustvari nisi ni za sta.

    1. UUU al si ti stručnjak da procenjuješ ljude, kao i svi ostali sa vašim gazdom na čelu.

  5. Kako u državi gde skoro redovno izlazi manje od 50%, može biti uspešan bojkot ako izađe manje od 50%? Proglasite ga onda odmah uspešnim.

  6. Boško Obrafović treba da stavi prst na čelo i da se zapita- „šta ja to radim i šta hoću“? Ako si demokrata, Hrišćanin i na časnom putu Svetosavlja, onda kreni u čestitu promociju svojih programa za bolju budućnost Srbije. Mani se nasilja! Na ulici se ništa ne dobija, posebno ne agresijom. Kreni časno i pošteno na izbore, pa šta narod kaže, tako će biti…

    1. Misliš mirno i pošteno u Srbiji?
      Ovi vlast pošteno i mirno neće pustiti. Vidiš na koje su podlosti i smicalice spremni.

  7. Kada ćete prestati da pričate nelogične priče (da ne upotrebim težu reč). Bojkot izbora je MOJ izbor i izbor građana, a ne vas „političara“. Vi možete na izbore da izađete ili ne kao stranka ili samostalno, i to je to. Bojkotovati ih možete isključivo kao građanin-glasač! Demagozi na vlasti, demagozi u „opoziciji“, a mi „nadrljasmo“!

  8. Jel ovo Ponos doziveo prosvetljenje na Sajmu ili mu je ipak drazi povlasceni polozaj bliskih vlasti koji su karantin proveli kod kuce. Treba se obezbediti za svaki slucaj pa toboz nevesto i iskreno postavljati sugestivna pitanja i naviditi citaoce protiv Obradovica i jedinstva opozicije. Podrska svakime ko je protiv ovog nedemokratskog sistema kojme ljuska prava i Ustav ne znace nista vise od clanka Informera, pod uslovom da nije rezimska laz je ne dobrodosla vec nuzna. Osim ako i tebi sva ta baljezganja i garancije iz Ustava i zakona ne znace nista vise od problemcica koji cemo preglasavanjem da resimo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.