Popović (Centar za praktičku politiku): Aleksandar Vučić je reprezent radikalske politike zasnovane na strahu

Ostavite komentar


  1. Svi su se uhvatili rijalitija, a niko posledice tik toka, instagrama, youtube. Internet ima dobre i loše strane, a isto tako bezbednost da loše stvari ne dolaze do mladih.

  2. Rijaliti su ovi clanci i gostovanaj ovih neki nazovimo strucnjaka, a od skole imaju slobodne aktivnosti.

  3. U ljude je uslo zlo i tesko je izboriti se sa tim. Tesko je jer niko ne krece od sebe i svojih bliznjih vec krivi nekog sasvim treceg. Takvim putem nikada necemo biti drzava bez nasilja…

  4. Znači Rijaliti program i nasilje se najviše gleda u najelitnijem delu grada i najviše ga gledaju najškolovaniji ljudi? Onda ukinuti sve Rijaliti programe da ne pokvarimo poštene seljake i radnike.

  5. Bilo je odvratno gledati koliko su voditelji zadruge tolerisali Slavnica dok maltretira Anu. Doslo mi je da odem tamo i sve ih razbucam. Sramota su bili i ucesnici koji su bili na njegovoj strani. Sve u svemu odvratno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.