Popović: NATO kriv za događaje u Crnoj Gori

Ostavite komentar


  1. Hoće li srpska služba državne bezbednosti konačko početi da hapsi agente KGB u Srbiji?

  2. Ovaj zakon je vrlo gruba igra. Cudi me zasto se drzava Crna Gora odlucila za to? Da li je moguce da je samo zbog toga sto SPC od osamostaljenja (i pre) uz debelu podrsku sa strane aktivno negira postojanje priznate drzave, negira naciju, ismeva Crnogorce putem medija i intelektualaca iz Srbije – Predraga Markovica na primer, zato sto ih vredja srpski patrijarh i govori da su gori od ustasa iz NDH, a sve vlasti od uspostavljanja nezavisnosti nam govore da je to samo „privremena tvorevina“? Dakle, samo zato sto otvoreno rade na razgradnji drzave u kojoj zive? Zao mi je Srba u Crnoj Gori. Tako su i nas odlucili da „zastite“ u Hrvatskoj. Kao i Srbe koje niko „ne sme da bije“ u BiH i na Kosovu. Sa istom politikom neminovan je i isti kraj.

    1. Ne brinite Zorane, ne može se Srbima u Crnoj Gori nikada desiti ono što se desilo u Hrvatskoj. Pre svega zato što je Crna Gora srpska isto koliko i crnogorska, bošnjačka, albanska. Pola DPS-a su Srbi. Problem Srba u Crnoj Gori su neofašističke partija koje huškaju i lažu. Lažu i nas ovde, i oni i naši. Nije Srbima u Crnoj Gori ništa lošije tamo nego nama ovde. Loše je svima zato što baštinimo tradicije zločinačkog pokreta pukovnika Mihailovića. Tamo svo ovo čudo predvodi četnički vojvoda Andrija Mandić a podržavaju to SPC, srpska ultradesnica i ruski krugove uz nešto ruske države. Ovde nema više nijedne stranke koja je antifašistička. Ponovnim izborom četničkog ideologa Predraga Markovića za potpredsednika SPS-a i to, ni manje ni više nego za programska pitanja, u Srbiji nema više u politici antifašista. Što se tiče zakona, samo nenormalan čovek može da zagovara da Cetinjski manastir bude uknjižen na SPC.

    1. @Veverica…Ima finansijski interes koji mu daje motiv za prorusku propagandu!A radi preko FSB,opštepoznata činjenica.

  3. Utiska sam da su ruski i srpski komunisti odgovorni za komunisticke Srbiju i Crnu Goru, a ne NATO.
    A vi?

    1. Vidim kako komunisti u Rusiji i Srbiji preziru privatnu imovinu, potrosacko drustvo i burzujsku dekadenciju. Sve sam komunista do komuniste.

      1. To je jedinstveni produkt na tlu evrope kad su koministi na samrti ogrnuli plašt mrtvih fašista i onda kao sinergizovani komunofašisti zajahaše naš narod i sve ostalo je već sad istorija…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.