Popović: O svom radu u Vladi razgovaraću samo s Vučićem

Ostavite komentar


  1. Ma pametan covek. Sta on ima da razgovara sa predsednicom vlade, nego direktno sa AV AV. Da se zna ko je gazda svega i svacega. E, jadna nam je zemlja kad svi moraju iskljucivo sa diktatorom da razgovaraju. Sami svakodnevno potvrdjuju ko je i sta radi diktator!

  2. Ministri u pravnoj državi odgovaraju Premijeru, a ne predsedniku države, ali mi smo u Srbiji…

  3. Ovaj bi najradije o tome razgovarao sa Putinom . I otkud on u vladi Republike Srbije uopšte ? Ruski biznismen poreklom iz Tuzle.

  4. A za Minel ste se lako dogovorili? Pogledajte kako se ovaj buni kad mu pajtosi izmicu tepih kojim talasa i nalazi sam sebi svrhu. Jedini benefit od formiranja SNS sto se sva fukara skupila na jednom mestu i sama sebe „zigosala“.

  5. Ali niste napomenuli da cete svakako pre razgovora sa Aleksandrom, razgovaracete sa njegovim imenjakom Čepurinom!

  6. Da li je ustavno da ministar ignoriše predsednika vlade i upustva prima lično od predsednika države?

  7. Dačić ne daje Popoviću da razmišlja svojom glavom i na krajnje bezobrazan način kaže, zašto sedi u vladu!!!!. A ko je on da mu tako kaže!!. Slažem se sa Popovićem, da po pitanje Kosova, treba da se poštuje Ustav Srbije i rezolucija 1244.

  8. Citiram nekoliko recenica iz Komentara, koji su 05. maja ojavili: B92, Danas i Radio 021:
    Neki se javno zalazu za sto brzi ulazak u EU i tako stvarno misle. Oni se bar trude, sa vise ili manje uspeha, da pomognu preds. Vlade, gospodji Brnabic. Da sto pre izadjemo iz ekonomskog ambisa, u koji su nas doveli nesposobni kadrovi u Srbiji u poslednjih nekoliko decenija.
    Neki se javno zalazu za sto brzi ulazak u EU, zato sto je to zvanican stav Preds. Srbije i Preds. Vlade, ali im to ne odgovara. Ministar Nenad Popovic spada u tu kategoriju pritajenog sabotera, a mogao bih navesti jos 10-ak imena u sadasnjoj i u prosloj Vladi.
    Seselj, Dveri i ostali, bar se javno zalazu da se posvadjamo sa EU i okrenemo Rusiji, a Kosovo im je samo opravdanje. Jednostavno receno, vode politiku Mire Markovic i njenih tajkuna, kojima odgovaraju javasluk, neoporezovano poslovanje i sverc. Javno kazu, ono sto pojedini ministri, pomocnici i drzavni sekretari ne smeju. (zavrseno citiranje)
    Min. Popovic je „otvorio karte“, od pritajenog sabotera postao je otvoreni proruski, antievropski i antiameriki saboter.
    Sta dalje?! Da ga Vucic i ostali ministri u Vladi podrze, ili da ga smene, dok nas iz EU samo posmatraju i smeju nam se. Mnogo smo bedni i jadni, otprilike kao nas dinar u vreme inflacije.
    Boza Bogdanovic, Bor

  9. Ovaj kvazi-čovek treba da zatraži od novinara da ga ne fotografišu jer po Lombrozu sve piše na licu !

  10. Pazi organizacije krimosa i respekta prema vladi i drzavi ovog rusitelja nexavisnosti svoje zemlje Srbije. Popovic je nasa rak-rana.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.