Popović: Poništiti Briselski sporazum

Ostavite komentar


  1. „Ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj(i gubljenje vremena)“ bi da vodi spoljnju politiku Srbije ?! Šta je njegov resor i opis posla?Izgleda da je nemešanje u svoj posao i mešanje u tuđi resor uobičajena praksa rada srpske Vlade,i to niko ne vidi kao problem?!

  2. Ako se ponisti Briselski Sporazum, gde ce onda Aca da nam ‘pregovara’?! Sta ce da radi??? Nazad kod Seselja? … A, da mu mi otvorimo ‘Briseldorf’ negde ispod Golije gde ce se sastajati sa svojim siptarskim drugarima i glumiti ‘pregovaracko ludilo’?!

    1. U sto bi bilo dobro da se sve ponisti za nas Albance!. Zasto ne pitate sebe zbog cega niko nije hteo da zivi sa vama? Jos malo Novi Pazar, i Vojvodina nece da budu sa vama, kao narod ste dobar ali vasi politicari sade mrznju nad bilo ko drugo.

  3. Ovo je stalno govorio DSS a vi ste im okrenuli ledja. Otisli ste kod izdajnika a sada glumite dobricu. Kostunica je svima od 2008 godine trn u oku. Samo je bio cilj da se on skine i degradira. Svi vi preletaci niste uspeli u tome. Cinjenica jeste da je jedino on drzao sve konce u rukama. Nemojte mi samo reci da je u tom periodu Kosovo dobolo nezavisnost, ali policija, zdravstvo, sudstvo, prosveta, telekomunikacije sve je bilo u nasim rkama kao i cvrsta podrska rezolucije 1244. Pitam vas gospodine Popovicu sta imamo sada? Odmah cu vam i odgovoriti, nista sem jada, boli i prodanih dusa u vidu Srpske liste. Vi, vas predsednik i SNS-ovci doveli ste nas do samog dna.

  4. Ovo je zvanicno priznanje da je Briselski sporazum dobar iskljucivo za Kosovo jel ministar hoce valjda njima da naudi sa ovim ponistenjem.
    Ministar se izleteo umesto da prica o trci, panju,utakmici itd.

  5. Duhovit čovek ovaj ministar. Samo da nam objasni kako će da vrati sve ono što je tim sporazumom predato Kosovu?

  6. Nije mi uopce jasno sto vlada
    Srbije juri po zapadu i moliti
    separatiste za pregovore,Kosmet
    je Srlpska kolevka Srpska svijetinja. Zato treba im dati do
    znanja da ovako vise se nemoze.
    Hocete milom ili silo, dosta je
    tolerancije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.