Popović: Srbija i Rusija danas zajedno u borbi protiv falsifikovanja istorije

Ostavite komentar


  1. Opet ovaj kremaljski oficir…

    Strašno je šta sebi dozvoljava ova zemlja u , Evropi u 21. veku..

    1. Jа се, штовани, не бих кладио на то да је наш вилајет у Европи, а ни у временску димензију се не бих сувише поуздао. То што је овај оно што јесте, слути на Азију, a столеће би могло бити 16-то… Уздравље!

      1. Eeee, da niste rušili Obrenoviče,bili bi vi oduvijek u Evropi.Karađorđevi.čii vas vezali za Ruauvse zauvijek

  2. Оригинал фалсификата…

    1. Nema razlike, treba se od njega zastititi kao od korone. Nosite masku i kada se god pojavi promenite program, a fizicko odstojanje ako ga negde sretnete najmanje 50 metara.

  3. Pa gospodine ministre zar i Srbija nije falsifikovala istoriju. Pa sa kojim borcima je Treći Ukrajinski front Crvene armije oslobađao Srbiju i Beograd, gde Vam je tada bio i šta je radio taj „drugi anrifašistički pokret i pod čijom komandom“. Pa u Srbiji se ni na dDan pobede ne spominje NOB i partizani, ponizno i licemerno pričate o hrabrim ruskim borcima, a o svojim ne.Postoje istine koju svi znaju i koliko god ih zaobilazila Srbija džaba je. Eto Putin dana uputi čestitku američkom, britanskom i francuskom narodu na zajedničkoj borbi i pobedi, Srbe ne pomenu jer su se sami isključili iz antihiotlerovske koalicije. Nama tupi onaj ambasador SAD o najvećem doprinosu Srbije borbi protiv fašizma što je spasila oko 500 članova saveznički vazduhoplovnih posada.Pa zar ne vidite da nas ismejava, ako drugih doprinosa nema.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.