Popović: Srbija spremna za najčvršću saradnju sa RS u oblasti inovacija

Ostavite komentar


  1. Republika srpska prednjaci na polju inovacija u ishrani.
    Recimo da je tamo veoma inovativno ziveti i jesti od plate od koje je to nemoguce.
    Samim tim i srbija moze mnogo da nauci od republike srpske tako sto ce gradjani biti gladniji a radice vise za sve manje.

  2. Bolje da je ministar u vladi Srbije, N.Popovic (koji je zalutao na ovo radno mesto) zakazao sednicu za 29 a ne 28 februar 2019 god.
    Susedna Bosna ima dosta trovaca i bez ovakvih likova, poput Popovica (poreklom sa Kosova)..Svaka saradnja sa suseddnom BiH se treba obaviti
    regularno i transparentno preko glavnog grada BiH – Sarajeva, tako da se ministar Popovic ne mora brinuti da li ce u susednu BiH uci ilegalno ili na civilizovan nacin, kako i prilici jednom ministu iz Beograda u vladi Srbije. Treba se prevazici hajducki nacin komuniciranja sa susednim zemljama kojima smo i bez Popovica, dosta zla naneli. . . .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.