Popović (SSP): SNS se ne raduje izborima u Beogradu i uz krađu ih je gubila već dva puta 1foto FoNet

Poslanica i predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović rekla je danas da je Srpska napredna stranka (SNS) ta koja se ne raduje izborima u Beogradu jer su u glavnom gradu „uz svu krađu na izborima“ izgubili već dva puta.

Popović je, komentarišući izjavu premijerke Srbije Ane Brnabić da se opozicija ne raduje izborima, navela u saopštenju da SNS sada ne može ni Skupštinu da konstituiše, kao i da se plaši Beograđana, pa zato dovodi ljude iz Sokoloca, Višegrada, Lopara, Bijeljine i drugih gradova Republike Srpske.

„Upravo ta kontrola na izborima u Srbiji ‘kao nikad do sad’ kako tvrdi Ana Brnabić je i ustanovila da se desila izborna krađa. Znaju i oni da, iako svaki put sve više kradu, dobiju sve manje glasova. Zato im i dolaze aktivisti iz Zrenjanina u Beograd da rade kampanju, jer niko više ne želi da se identifikuje sa politikom SNS u Beogradu“, rekla je ona.

Dodala je i da je jasno da se izborima ne raduju ni aktivisti SNS koji „ucenjeni za radna mesta“ moraju da putuju na desetine kilometara da bi SNS mogao da organizuje kampanju od vrata do vrata.

„Mi iz Stranke slobode i pravde radujemo se i misiji koja će utvrditi ko je odgovoran za izbornu krađu, radujemo se i preporukama koje će dati, a koje će vlast morati da primeni i konačno, radujemo se fer i slobodnim izborima na kojima ćemo napokon vratiti Beograd ljudima koji u njemu žive“, navela je Popović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari