„Porfirije, Vučić i Đilas bi mogli da okrenu Srbiju Zapadu“: Sagovornici Danasa o navodima Evropske obaveštajne službe

Ostavite komentar


  1. Naivno(i dosadno) je pisanje da odugovlačenje izbora vlade opravdava ne uvođenje sankcija Rusiji.Kome nije jasno? EU,možda Americi

  2. Kome to nije jasno da na zapadu Sunce zalazi? Eu nije više perspektiva ni za koga. I dok god je ispostava američke politike, Eu je vazal Amerike. Da li je Srbiji taj debakl zaista potreban?

  3. Jake obaveštajne službe kad njihovi dokumenti dospevaju do novinara radio Slobodna Evropa.

  4. Izgleda je malo ljudi i kod nas i na Zapadu shvatilo da ovo igranje sa sankcijama nije samo Vucicev licni hir. Mi necemo da priznamo a oni sa strane ne mogu da vide da je Rusija Srbiju drzi pod kontrolom i da je u izvesnom smislu okupirala. Oslobdajanje od Rusa nece ici lako.

  5. Ove obavestajne sluzbe su na nivou decje igre u vrticima.Gluposti budalastine i bolje da se bave svojim zemljama. Srbija nije Vuciceva, Djilasova ili prohrvatsmog Porfilija.

  6. Ove priče o narodu Srbije i o nekim neproverenim istraživanjima su stvarno smešne

  7. Da ste samo ovog trećeg pomenuli, to bi bio realan članak. Prva dvojica sigurno Srbiju neće voditi ka Evropi. Po cenu da nestanemo kao narod.

  8. Srbija će kao buridanov magarac krepati , naime magarac se nije mogao odlučiti između dva plasta sijena i krepo je…

  9. Srbija mora pod hitno da se opredeli dali će prema evropi ili će prema Rusiji.

  10. Naravno da su građani većinski protiv sankcija Rusiji kada ne znaju 1% istine.Decenijama Pink,Informer,Hepi itd. truju i zaglupljuju narod sa totalnim lažima.

  11. U ala vam je sagovornik, u njenoj glavi je ideja da su Srbi krivi i za rat u Ukrajini

  12. Mogu da pokusaju kao Knez Pavle 1941. ali nece uspeti! Narod nece dati!

  13. Šta Bosance košta Srbija? Da im dedovi nisu dali život za Srbiju? Da nemaju kakve svojte van Beograda ?

  14. Licemerlje zapada, pa da je tako zapad je mogao da podrzi Tadica, a ne da ga puste niz vodu, a to je bilo jasno vec od posete frau Merkele Beogradu.

  15. Ako je ta procena ozbiljna mora da su te službe ili jako naivne ili nesposobne. Ta trojka bi bila ideal za serbijanske konzertvativno-feudalne gazde s kraja 19. i početka 20. veka. U okviru EU crkva nema šta da traži na političkom planu, a što se tiče antidemokratske politike, korupcije i bahatosti, Vučić i Djilas vode mrtvu trku i daleko su od evropskih vrednosti.

  16. Pa i da se okrenemo Zapadu za promenu. Ali šta će onda biti sa guskama koje nas stalno upozoravaju na istočnu opsanost?

  17. Super, onda se nemojte cuditi kad dobijemo oznaku od UN da smo jedini registrovsni narod koji je genocidan ili mislite da ce nas i takve rusi braniti, samo izvolte

  18. Idemo u Evropu!
    I sa sobom ćemo povući našu braću ruse. Nećemo ih ostaviti na cedilu.

  19. Aja Jung bi mogla da nastavi da vozi metro. Arapi da uloze jos 4 milijarde u Srbiju. Sinisa Mali i dr A. Sapic da doktoriraju na Sorboni

  20. @Darja
    Поштована , Сједињеним државама је Русија запад
    И шта ћемо сад?

  21. Kada se otvore dosijei sluzbi ko ce biti IZDAJNIK?
    Sve ostalo je besmisleno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.