Porodica Bitići: Nadležni odgovorni za zločine, Vučić ne može pobeći od istine

Ostavite komentar


    1. marko…prvo osudjujem zlocine od bilo koje strane ali nemoj praviti paralelu jer kad bi tako islo ti bih se stideo sta su uradili…ocigledno nisi dobro informiran 1998/1999 poginule 1133 samo Albanske djece ispod 14 godina da ne pricam o ostalim civilima(njih oko 10 hiljada)..mozes samo da zamislis koliki je taj broj djece

        1. sasa..jel si procitao moj komentar iz pocetka???..reko sam osudjujem zlocine bilo koje strane ali nikako praviti paralelu jer koliko kod vas ukupno bilo zrtava(vojnici,policajci,paramilitarci i civili) toliko je kod nas je bilo samo dece ispod 14 godina

    2. Dobro je uradjeno, steta sto taci i haradinaj pobegose preko Prokletija kada su nasi krenuli u oslobadjanje teritorije od terorista

  1. I nasi pravnici imaju stosta da kazu o hiljadama ubijenih i mucenih Srba na KiM, u delima koja u preko 90% slucajeva nisu rasvetljena.

    1. @Nenad***Pa zašto ti obavešteni“naši pravnici“nešto ne preduzimaju po tom pitanju? Da li to opravdava ubistvo braće Bitići?

  2. Ne zelim niciju bol umanjiti ali recite mi sto je sa hiljadama srba,koji su pobijeni?sta je sa zutom kucom?sta je sa izvjestiocom Dikom Martijem koji koji jasno govori o trgovini organima Srb?Kad to sve resite resit ce se i slucaj brace,tako da bolje da sutite

  3. Nverovatno je kako sada oni traze giljotinu za nekog dok paralelno njihova „drzava“ se grcevito bori i lobira da izbrise sve Srpske. Trazite od Hakija sada pravdu jer ako cemo da trazimo odgovornost, neka bude s obe strane!

  4. A ko će odgovarati za ubijanje male Milice Rakić, radnika TV, putnika u vozu, civila u Nišu, Beogradu Novom Sadu, vojnika na Košarama….Može predsednik isto pitanje da postavi.

  5. Ako se već pominje da su nadređeni odgovorni za zločine ko je onda kriv za Ubistvo Olivera Ivanovića.

    1. Kako ko? Pa procitajte Oliverov poslednji intervju ividite ko je imao najvise koristi od njegove smrti. I kazace se samo. Tako rade ozbiljne policije sveta.

      1. Ko je imao koristi ?? Ja znam a Vi gospodine senecus ? Znate li Vi na koga UVJEK pada krivica kada moj nepriatelj ubije mog nepriatelja … Ili je taj logicni rebus tesko resiti a zna se HILJADAMA godina.

  6. Svaki zločin treba do kraja ispitati i rasvetliti pa i ubistvo braće Bitići, ali i mnoge slučajeve kada su Srbi u pitanju recimo Žute kuće, kao i ubistvo dece u Goraždevcu, ili ubistvo 14 srpskih žetelaca u Starom Gacku.A ko je pobio decu u kaficu Panda u Peći.

    1. U vreme dogadjaja u kaficu Panda
      Srbija je imala 100% kontrolu nad kosovom prema tome da su to uradili albanci ne verujem da su srbske vlasti bile tolike slabe da ne bi mogli otkriti ubice!
      Inace dao bog da svi koju su radili ne dela budu kaznjeni bez pardona.

  7. Ubistvo braće Bitići, se kao vid pritiska uvek aktivira pred neke pregovore Beograda i Prištine.

  8. Oni su se borili na strani terorističke OVK, ali nisu trebali da završe ovako, već pred sudom gde bi odgovarali u skladu sa zakonom.

  9. Ja bi njima vrlo jasno i direktno odgovorio – kad Amerika bude osudila i kaznila ubice male Milice u Zemunu, stotina nedužnih civila u Nišu, Aleksincu, Pančevu, putnike putničkog voza i druge zločine širom Srbije, tek onda možete da dođete da tražite bilo kakvu „pravdu“ za TERORISTE koji su došli da ubijaju Srbe. Kad po komandnoj odgovornosti budu osuđeni Klinton, Olbrajt, Klark i oslali zlikovci možemo da pričamo dalje. Do tada nemojte se ni pojavljivati niti bilo šta tražiti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.