Porodica Bitići pozvala Vučića i Tačija da spreče prevremeno oslobađanje Vlastimira Đorđevića

Ostavite komentar


  1. Da li su Bitici dosli u Srbiju da ubijaju njene gradjane? Jesu. Da li su ubili to treba da se ispita ako jesu onda smrtna kazna za zlocin protiv civila . .sto je i ucinjeno prema tome slucaj je resena ako su Bitici imali i nameru da ubijaju gradjane Srbije a ako su jos i to ucinili onda i da plate naknadu za pretrpljeni bol i strah porodicama ubijenih.

  2. То би било у реду ако би и ваши одговорни помогли да се открију гробови, убице и налогодавци недужних Срба на КиМ!

  3. Tipična arnautska, logika?! Logika onih koji su naučili da vekovima siluju i ubijaju, a da to rade nekažnjeno. Ovaj zlikovac, koji je izbegao sudbinu svoje braće, umesto da se založi da i Tači, poznatiji u svetu „umetnosti“ kao „Zmija“, završi u Hagu, on se zalaže da se srpskom oficiru kazna produži?! Da ih ne znam, skupo bi ih platio ali, ovakav stav može da bude iznenadjenje samo za one koji još uvek sede u „magarećoj klupi“.

    1. Mi znamo da za vas Srbe raditi nesto civiliziski je nenormalno. Mi znamo da kod vas je da uhapsenog coveka streljati ga i baciti u rupu. To smo videli u Srebrenici, pa onda one civile koje ste izvadili iz voza uhapisli istreljali. To je vas recept, to je vas gen znamo da vi ne mozete nista radite protiv toga jer ste nasilni i pokvareni ljudi. Dzaba vama konvencije kada vas nesto tera da ubijate. Sada se ubijate medju sobom po svaki dan 3-4 mrtvih.

      1. Ipak, za razliku od vas arnauta, kojima je laž duboko utkana u svaku poru života, mi smo u civilizacijskom smislu daleko od vas. Vi ste ostali zarobljeni negde u dačlekoj prošlosti, negde u prvom stadijumu varvarstva, a jedini evolucioni napredak je taj, što više žrtvu iz tudjeg plemena ne pečete na logorskoj vatri, uz zvuke tam-tama. Vi ste narod ketmana, koji je u stanju da se od najponiznijeg sluge pretvori u najstrašnijeg monstruma. Narod čopora, koji poput onih skičavih stvorenja u savanama Afrike uništava sve pred sobom. Specijalnost su vam nemoćni i slabiji. Da li vam za to trebaju dokazi? Pa pogledajte dom svoj „andjele“? Gde su arnauti ušli tu su svi ostali pobegli, glavom bez obzira. Mi uhapšenoig čoveka možda streljamo i bacamo u rupu, kao što kažete ali, vi arnauti mu, prethodno, povadite unutrašnje organe, prodate ih na „pijaci“ a ostatak spalite, kako bi se zauvek zatrli tragovi tih ljudi.I vi ste, kao pojedinac, samo još jedan „primerak“ tog čopora koji pokazuje jedno isto ružno lice tog čopora. Nijedan arnaut, pa ni Vi, nije u stanju da se odvoji od tog čopora i iznese mišljenje, koje se razlikuje od te rulje. Kao da vas je neko izvlačio na kopir mašini ili, popularno, „geštetneru“.

      2. Braca Bitici?! Organizivani
        terorizam…. Spajanje, finansiranje, prikupljanje podataka za delovanje teroristicki celija…….

  4. Predsednik Srbije nije doneo ovakvu presudu i nema nikakve veze sa ovom presudom. Ovo može da se tumači i pritisak na predsednika i državu Srbiju, a to je van svih zakonskih okvira.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.