Posebna sednica o Kosovu 27. maja

Aleksandar Vučić podnosi izveštaj poslanicima

Ostavite komentar


  1. Na sve nacine pokusavaju da uvuku opoziciju u Skupstinu,ne dajte se opozicijooo…Nije nam dosta svakodnevnog lupetanja ki mil vucica,sada jos i u Skupstini da odrzi govor pa da hrabro POBEGNE,po zavrsetku istog-zbog drzavnih obaveza.Ko ne veruje neka gleda-pod uslovom da opozicija dodje.

  2. Koliko se secam opozicija je pre par godina trszila sednicu o KiM. Sta se cekalo…

  3. Najboljem studentu prava trebalo je 7 godina da shvati Ustav Srbije.
    Kasno Aca na Kosovo stiže.
    Bojkot uzurpatora.

  4. Fatalna greska bi bila da se opozicija vrati u skupstinu… ovo je klasicno navlacenje…

  5. Skupstina je ko prevareni muz, zadnja saznaje sta se desavalo u Briselu.

  6. Nadamo se da ce ovaj datum biti znacajan i da ce se donekle resiti problemi. Nadamo se kompromisu.

  7. mislim da bi opozicija trebala biti predstavljena barem vodjama poslanickih grupa. Ovo je idealna prilika da se Predsedniku postavi vise pitanja u vezi KiM. Zasto je potpisan Briselski sporazum, zasto su ukinute institucije RU na severu KiM, zasto je Srpska lista usla u vladu sa Haradinajem, kakva je obecanja Davao gospodji Merkel o pravno obavezujucem sporazumu sa Pristinom, kakav je to njegov nesaopsteni predlog za koji je bio siguran da nece biti prihvacen u javnosti? Kako se finansira sever KiM i kome iud ta sredstva? Kako dalje sa KiM sada kada smo dosli u zamrznuti konflikt? Zasto obavlja i funkciju premijera (ali I neke druge ), da li je to krsenje Ustava I da li je spreman da za to odgovara? To su sve pitanja koja je Predsednik do sada izbegavao, a na koje mora dati odgovore. Zato i postoji opozicija, odnosno njeni poslanici…

  8. Bojkot do kraja ili ce jednostavno kompromitovani kao bilo kakva opozicija uzurpatoru i njegovim skutonosama.

  9. Podržavam svaki pokušaj da se nađe rešenje za KiM i nadam se da će doneti najbolju odluku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.