Zukorlić: Kriminlaci imaju svoje sudije, tužioce, policajce

Poslanici Skupštine Srbije tokom rasprave o izboru novih sudija ni reč kandidatima

Ostavite komentar


  1. Ako izvrsna vlast bira sudije onda nema NEZAVISNOG sudstva. Ovo su resile SAD tako sto su izabrane sudije prakticno dozivotno. U Ustavu SAD pise da se sudije biraju na period dolicnog ponasanja, a to mogu da provere samo strucne komisije od REJTINGOVANIH strucnjaka. Cak je i Broz imao Strucne komore pri Skupstini i uvek je uvazavao misljenje SAD.

    1. Zasto poredis SAD i Srbiju? To nije za poredjenje. Mi smo napredniji.Uskoro ce kod nas poligraf biti jedino zakonsko dokazno sredstvo. Slusas li ti Vucica?! On je dokazao nevinost na poligrafu.Ja cu posle primanja druge doze vakcine stati u red za poligraf da dokazem da nisam kriv sto sam ziv.

  2. Upravo ovaj bradati kriminalac ima najvise uticaja na Pazarsko pravosudje gde kao i u policijskoj upravi, ima “ svoje ljude“ koji mu godinama omogucavaju raznorazne kriminalne radnje, bahacenje i enormno bogacenje !

  3. I svoju drzavu Srbiju.U kojoj su postali gazde tako sto su prvo opljackali tu istu drzavu.

  4. Zaboravio je „gordijev čvor“ koji čine sudije i policajci koji „postaju advokati“ a onda koriste svoje „kolege“ u pravosuđu i policiji da štite kriminalce.
    Jedan od nosilaca kriminalzacije su baš advokati koji podstiču kriminalce da vrše nova krivična dela da bi platili advokatima odbranu za stara krivična dela. A poledini bivši policajci kao „adovokati“ na kraju bivaju i ubijeni kao članovi kriminalne bande, što naravno je izazvalo uznemirenje kod ostalih advokata koji rade za kriminalne bande pa traćže da advokati kriminalaca postanu „službena lica“

  5. Zukorlić je propustio najvažnije: preseći vezu izmedju POLITIČARA i kriminalaca!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.