Poslanici EP osudili vlast u Srbiji zbog murala Ratka Mladića

Ostavite komentar


  1. A ja kao Srbin osudjujem !! I, ep i eu i un i ima ih koliko oćeš. Sve zbog nezakonitog i protivustavnog bombardovanja jedne suverene države !! Tužan smo mi narod kad nam isti oni koji su nas ubijali odredjuju ko će nam biti ma slikama.

  2. Eno, na Novom Beogradu na zgradi u Narodnih heroja 17 (strana prema Bulevaru Zorana Djindjica) „šepuri se“ se od jula meseca natpis od preko 10 metara „Bulevar Ratka Mladića“ … i nikom nista … ni policija, ni komunalna milicija niti stanari ne rade ništa… živela Vučićeva Srbija, drzava koja veliča osudjene ratne zločince! Na sramotu svih nas!

  3. Zapad i njegova poluga Evrropska Unija su napravili zlo razbijanjem Jugoslavije i satanizacije Srpskog naroda. To zlo je stvorilo više zla, a da bi opravdali svoje zlo sve su pripisali Srbiji. Nema nikakvih dokaza da je i Ratko Mladić i svi koji su stali u odbranu zločinci, sem pojedinaca koji su samo među Srbima osuđeni. Odluka Suda u Hagu je politička i hegemonistička i zato se ne prihvata. To se dobro zna i zato je revolt srpskog bića ovakav. Čemu se onda čudite.

  4. Na ove komentare i na zaštitu ovakvih murala po Srbiji normalan čovek može samo da se prekrsti i da kaže oprosti im Bože jer ne znaju šta čine!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.