Poslanici Skupštine Srbije o Zakonu o zapošljavanju stranaca: Opozicija poručuje samo da se ne ponovi Linglong

Ostavite komentar


  1. Zarad profita stranih investitora i domacih tajkuna spremni smo da izmenimo demografsku sliku Srbije. To su uradili Svedjani, Nemci, Belgijanci, francuzi….I sta se dogodi u drugoj-trecoj generaciji za 2-3 decenije vidimo danas po evropskim ulicama i trgovima gde vladaju horor i nasilje i gde domicilno stanovnistvo ne moze iz kuce da izadje cim padne sumrak.

  2. Moramo prihvatiti evropske vrednosti i standarde, ako hocemo u EU. Vec su poceli po Beogradu da se pojavljuju neki novi tamnoputi sugradjani, a treba da ih bude jos vise i po celoj Srbiji da budemo pravi evropski multikulturalni , multireligijski i multinacionalni grad i drzava. da nas ujutro uz zvuke crkvenih zvona sirom Srbije bude i pesme hodza sa dzamija. To je danasnja Evropa, to su prave evropske vrednosti

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.