Poslanička grupa Socijaldemokrata u EP poziva Vučića da se ponaša odgovorno

Ostavite komentar


  1. Potpuno prekinuti saradnju i podršku koju eu daje av. Kad se u srbiji održe slobodni izbori može onda ponovo. Av podržava samo 20 odsto gradjana. Nema on nikakvu reprezantivnost.

  2. Hoce da ga izlude , a da mu se malo skinete sa vrata bilo bi dobro i za vas da odmorite malo . Vucic nece da da KiM , nece da ga proda a EU hoce da vodi igru i pored sveg kriminala koji je odradila ne samo po pitanju kriminala nad Srbijom vec i po pitanju cele Jugoslavije sve do sada i to u srcu Evrope , malo morgen . Ako se posmatra reagovanje nekakavih ljudi iz Hrvatske eto veze Vucicu oni ti stoje iza toga NATO, EU, I NJIHOVE VAZELIN DRZAVE .Da je srece da se ujedinimo , sada je vazno .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.