DEJAN BULATOVIĆfoto BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ

Narodni poslanik Dejan Bulatović, koji je nedavno napustio SSP, saopštio je danas da pokreće novu političku organizaciju.

On je podsetio da je nakon odlaska iz Stranke slobode i pravde čiji je potpredsednik i suosnivač bio, najavio osnivanje nove političke organizacije.

„Kao što sam i tada naglasio, ovu političku opciju zamislio sam kao novu snagu na domaćoj političkoj sceni, od koje očekujem da postane motor pokretač borbe za sve što može i mora da bude bolje u Srbiji“, naveo je narodni poslanik Dejan Bulatović, povodom osnivanja nove političke organizacije, čiji će kandidat za predsednika biti.

Za danas u 13 časova zakazao je održavanje inicijativnog odbora najavljene organizacije u Moroviću i kaže da mu je zadovoljstvo da istakne da će sa njim biti veliki broj bivših članova Stranke slobode i pravde, koji dele njegovo mišljenje da to više nije stranka jasnih opozicionih ciljeva.

„Takođe, važno mi je da naglasim i da sam okupio veliki broj novih lica za koja verujem da će biti pravo osveženje u našoj političkoj svakodnevici, ali i dobro poznatih imena, čiji je najveći kapital kontinuirana opoziciona borba od koje nisu odustali. Siguran sam da će ova nova snaga predstavljati put ka vrednostima kojih su se pojedine opozicione stranke odrekle i da će narod prepoznati ovu opciju kao jasnu, nedvosmislenu i legitimno opozicionu“, zaključio je Bulatović u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari