Poslanik Jugović: Kad Vučić napusti stranku, SNS će biti statistička greška

Ostavite komentar


  1. Jugović je veoma bitan u marketingu SNS. Prateći njegove izjave možete tačno predvideti Vučićeve korake. Dakle, Vučić istaje na čelu SNS. U suprotnom Srbija bi nestala a nas građane bi odneo cunami.

  2. Kakva je to stranka gde je predsednik nezamenljiv? Gde je tu ideologija, program, ciljevi,…? Nema ničega? Samo novac i privilegije uz negovanje kulta ličnosti jedinog vođe! Pa vi i niste stranka već interesna zajednica! Kako sad da to objasnim tašti koja se pre neki dan u 80-toj godini učlanila u SNS da bi nešto dobila?!

  3. Potpuno ste u pravu gospodine jer ga sada okružuju samo diletanti i osobama koje mu iza ledja samo muljaju

  4. To svi znaju.Ko god je isplivao,oko njega se odmah okupi sljam,cast izuzecima.Problem je samo,kako ih kontrolisati i koliko duboko udju u drzavu.Tako je bilo i sa Kostunicom,po mom misljenju,nasem najboljem i najpostenijem predsedniku.Na kraju djubre nekako ispliva i pobedi.Tako ce biti i sada.

  5. Ovo citati, je apsolutno gubljenje dragocenog vremena.. uvek korisnog za pametne ili korisne stvari.!

  6. Znaci svi navijaju da g. Vucic i dalje bude Predsednik stranke to je lepo sa njihove strane ali bi morali da se dogovore da li ce i dalje da krse Ustav i da g. Vucic bude Predsednik stranke i time VD Predsednik Srbije, po Ustavu ne moze obe funkcije. Ziveli

  7. Znaci od 700 000 clanova ni jedan ne vredi kao AV? Kakvi li ste vi ostali kad vam je on najbolji?

  8. Kako god da je Jugović ušao u SNS trebalo bi gaodmah izbaciti. Em se uvlači Vučiću, em urušava stranku.

  9. BAR DEVEDESET OD STO DELI TO MIŠLJENJE I AKO SAM SIGURAN DA SNS IMA PAMETNE I POŠTENE KADROVE KOJI ĆE NASTAVITI PUT KOJI JE TRASIRAO VUČIĆ

  10. „U SNS-u ne postoji niko ko može da ga zameni“
    Pa čoveče šta misliš na čemu je radio poslednjih desetak godina?

  11. Zar je moguce da je ovo rekao profesionalni politicar? Da umesto da veruje planu svoje stranke, manifestu, ideji i slicno – on otvoreno kaze da veruje kultu licnosti.

  12. Koliko je puta obećavao da neće ni sam ne zna. Ko se još loži na njegova obećanja.

  13. Pa gospodine kakve izjave dajete i kakav stav imate verujem da ste obezbedili mesto u drugoj stranci,najteze je covek biti.

  14. Druže, vi ste i sada statistička greška. Greška kako god okreneš. Jedino na čemu vam treba zavideti je to što ste uspeli da vladate ovoliko dugo na toj statističkoj… Za to skidam kapu.

  15. Ma dajte kakva je ovo vest…pa ovaj covek je upravo izjavio ono sto svi odavno znaju. Pa u svakoj partiji sede ljigavi koji slusaju svog vodju i pristaju da budu amebe zarad licne koristi…kasnije predju u neku drugu partiju. Tako ce i ovaj. Divi se coveku koji kupuje glasove za 100 evra, koji kinji svoje saradnike, koji kuka na atentate a nigde nijedna optuznica…

  16. Moj jugovicu i ti sam si statistička greška ako vi zavisite od jednog čoveka ništa od vas

  17. Pa ako ga lepo zamolite, on će da prekrši dato obećanje o povlačenju. Pa neće mu biti prvi put

  18. Otkud ti preletacevicu imas pravo ista da pricas o SNS-U I Vucicu? Pa ti si kod nas zalutao!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.